MartinGR1MR
hello world
- 14 јуни 2014
- 165
- 71
Да додека арените ми се во 1920x1080Убаво, драго ми е што си се снашол. Инаку и ова е 1280x720?
Да додека арените ми се во 1920x1080Убаво, драго ми е што си се снашол. Инаку и ова е 1280x720?
Не гледам ништо лошо во мојот пост. Моето мислење беше одговор на прашањето дали стримовите се замена за сателитска или не, и намерно приложив слика со цел да докажам дека можат да бидат донекаде.@Sukhoi forumot e za da se delat mislenja, a ne da se falis kako ti gleas a za drugoto da ne te prasuvaat, u sprotivno nemora ni da se falis ako nekes da spodelis so drugite
Абе легитимно право е да не ги споделуваш линковите и да не остаиш да бараме сами по нет. Само немој да заборавиш дека е ИТ форум а не трка за кој боље линкови ќе најде.Не гледам ништо лошо во мојот пост. Моето мислење беше одговор на прашањето дали стримовите се замена за сателитска или не, и намерно приложив слика со цел да докажам дека можат да бидат донекаде.
А да споделувам стримови, тоа нема шанси, секој на кого му треба ке се помачи и ке си ги најде(како членот Мартин погоре во темата). Ни на мене никој не ми ги е дал онака, се снајдов сам.
Супер се стримовите, само штета што HD каналите ми сецкаат поради интернетот.Еве една моја листа која што ја склопив деновиве. Спортски канали, најголем дел функционални и со добар квалитет на слика. Каналите на браќа руси ги има и во HD и SD квалитет. Мојов интернет од телекабел некогаш знае и да засецкува на HD stream na SSIPTV. Мене највеќе ми служи за глеање калчо и ЛШ. На виасат има чат пат нба.
Симињаш урл хелпер и пушташ програмчето и палиш стримот и ќе го извадиш поопширно на јутуб види сиа знае ли некој како се вадат стримови од некоја страна со тв канали?
барав по гугл ама не се снаоѓам, ако сакаш да ми објасниш како све се работи со негоСимињаш урл хелпер и пушташ програмчето и палиш стримот и ќе го извадиш поопширно на јутуб види си
Пробај сам http://kodi.tv/ . Листи на канали мислам имаш и овде на форумСи го користел ли? На кој начин работи?
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден