Welcome to 21st century lolOd HDD do Intel 480gb m.2 ssd, Ogromnaaaa razlika hahah:mario:
Наводно бил Wacom killer
Тука нема дискусија но Wacom еквивалент чини 300 и кусур евра (Wacom Intuos Pro M)Wacom се сеуште број 1
Јас неколку пати "тргнав" да купувам Wacom и или го немаше на лагер или ми беше скап, па други приоритети и така.Чекам реценција за таблетов, маестро @FLEGMA .
Бев многу загреан за Wacom пред Нова Година, ама не беше меѓу приоритетите.
Баш ме интересира овој колку ќе му потпре на Wacom.
Јас неколку пати "тргнав" да купувам Wacom и или го немаше на лагер или ми беше скап, па други приоритети и така.
Ќе напишам кратко ривју од гледна точка на нуб. Имав земено на заем Wacom intuos draw (мислам дека вака се викаше) и отприлика знам што треба да очекувам.
3 години работев на Monoprice таблет од 60тина евра, без никаков проблем си работеше во сите апликации и ме служеше одлично, повеќе пари би дал исклучиво за таблет со дисплеј (да можеш директ да црташ на слика) иначе за обичен Wacom не гледам никаква потреба!Тука нема дискусија но Wacom еквивалент чини 300 и кусур евра (Wacom Intuos Pro M)
Сега за сега ме фаќа тиха језа затоа што килеров е 60 евра (акциска цена, сега е 72) и мене ми изгледа too good to be true.
Од друга страна, во тоа ме разубедуваат написи од корисници на reddit, YouTube.. еве и ти.
Како што кажав. Ќе видиме.
Планирав да ги купам пред некој месец, ама се премислив оти ме нанервираа фејкерските твитери
Ништо страшно, ама ете, инает
Во секој случај што прчитав ривјуа наоколу, доста солидни звучничиња од класата...
kakva mizerija...Не фејка само Logitech![]()
Еј не е ова истата работа, за друга намена е ова и не е ова фејкање.Не фејка само Logitech![]()
?Еј не е ова истата работа, за друга намена е ова и не е ова фејкање.
Затворена кутија со 1 активен и 1 пасивен драјвер.
Претпоставував дека на тоа мислиш, ама прошол поред пасивен другиотЗатворена кутија со 1 активен и 1 пасивен драјвер.
Претпоставував дека на тоа мислиш, ама прошол поред пасивен другиот![]()
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден