Момци едни прашање.
Дали некој може да каже или некако потврди, дали Samsung Note 9 Unlocked + USA варијанта (SM-N960U, со SDM845 Snapdragon 845 chipset), работи океј на сите наши оператори?
Во моментов да ти дадат за џабе ајфон xs max и MI9 (рецимо не смееш да го шитнеш и мора да тепаш година со него) што би избрал?Не споредува mi9 со ipXs во буквално секоја работа сем што има iOS е подобар max от, какви црни 350е. Реална цена би била 650.
@psyside потајно има ајфон 6с и го користи, топ му е. Не му треба нов...Во моментов да ти дадат за џабе ајфон xs max и MI9 (рецимо не смееш да го шитнеш и мора да тепаш година со него) што би избрал?
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Обид #2 да се најде херој кој можеби има одговор на ова прашање.
Воедно и трошка надеж за прекин на серијалот на ужасни, off-topic и безкорисни постови неколку страници наназад.
Во моментов да ти дадат за џабе ајфон xs max и MI9 (рецимо не смееш да го шитнеш и мора да тепаш година со него) што би избрал?

Ке си почекаш уште некој месец да дојдат новите ајфони, конечно конкуренција малце треба. Од кога излегоа првите телефони со 3 камери, ајфонот автоматски е а инфериорен. Иам 115 гига слики и видеа од кои 50% ми се од ултра широката камера во рок од 5-6 месеци. Кој немал незнае што му фалело у живототЕјгиди шо се не се изначитав, од споредби некакви у комплет темница до споредби на ролс роис на стаза со некоја мазда од 60к што ќе го направи партали.
Обично јас коа сликам со мојот p30 pro или s10+ гасам светла спуштам ролерни затварам прозори и сликам, пошо најт мод
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ке си почекаш уште некој месец да дојдат новите ајфони, конечно конкуренција малце треба. Од кога излегоа првите телефони со 3 камери, ајфонот автоматски е а инфериорен. Иам 115 гига слики и видеа од кои 50% ми се од ултра широката камера во рок од 5-6 месеци. Кој немал незнае што му фалело у живототПогледнете го атачментот 76225
На кој оператор си? Кај мене уште штурци.![]()
Конечно дојде с9+
Кој CVC го имате ? Гарант UAE. Кај мене е MBM т.е Македонски Телеком.И кај мене Ледиком С9Погледнете го атачментот 76236
Испратено од SM-G960F преку IT.mk форум апликација
Тоа е тоа. Кажав јас. Фирмверот е за Дубаи. Затоа си го добил .На Вип сум и јас, у about phone под имеи пишува UAE
Самсунг А40..секоја апликација за снимање разговори што ја инсталирав ( Call recorder, etc.. )ми го снима само мојот глас. Совет/помош..?
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден