Момци едни прашање.
Дали некој може да каже или некако потврди, дали Samsung Note 9 Unlocked + USA варијанта (SM-N960U, со SDM845 Snapdragon 845 chipset), работи океј на сите наши оператори?
Во моментов да ти дадат за џабе ајфон xs max и MI9 (рецимо не смееш да го шитнеш и мора да тепаш година со него) што би избрал?Не споредува mi9 со ipXs во буквално секоја работа сем што има iOS е подобар max от, какви црни 350е. Реална цена би била 650.
@psyside потајно има ајфон 6с и го користи, топ му е. Не му треба нов...Во моментов да ти дадат за џабе ајфон xs max и MI9 (рецимо не смееш да го шитнеш и мора да тепаш година со него) што би избрал?
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Обид #2 да се најде херој кој можеби има одговор на ова прашање.
Воедно и трошка надеж за прекин на серијалот на ужасни, off-topic и безкорисни постови неколку страници наназад.
Во моментов да ти дадат за џабе ајфон xs max и MI9 (рецимо не смееш да го шитнеш и мора да тепаш година со него) што би избрал?

Ке си почекаш уште некој месец да дојдат новите ајфони, конечно конкуренција малце треба. Од кога излегоа првите телефони со 3 камери, ајфонот автоматски е а инфериорен. Иам 115 гига слики и видеа од кои 50% ми се од ултра широката камера во рок од 5-6 месеци. Кој немал незнае што му фалело у живототЕјгиди шо се не се изначитав, од споредби некакви у комплет темница до споредби на ролс роис на стаза со некоја мазда од 60к што ќе го направи партали.
Обично јас коа сликам со мојот p30 pro или s10+ гасам светла спуштам ролерни затварам прозори и сликам, пошо најт мод
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ке си почекаш уште некој месец да дојдат новите ајфони, конечно конкуренција малце треба. Од кога излегоа првите телефони со 3 камери, ајфонот автоматски е а инфериорен. Иам 115 гига слики и видеа од кои 50% ми се од ултра широката камера во рок од 5-6 месеци. Кој немал незнае што му фалело у живототПогледнете го атачментот 76225
На кој оператор си? Кај мене уште штурци.![]()
Конечно дојде с9+
Кој CVC го имате ? Гарант UAE. Кај мене е MBM т.е Македонски Телеком.И кај мене Ледиком С9Погледнете го атачментот 76236
Испратено од SM-G960F преку IT.mk форум апликација
Тоа е тоа. Кажав јас. Фирмверот е за Дубаи. Затоа си го добил .На Вип сум и јас, у about phone под имеи пишува UAE
Самсунг А40..секоја апликација за снимање разговори што ја инсталирав ( Call recorder, etc.. )ми го снима само мојот глас. Совет/помош..?
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BANANA switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D4
7.380,00 ден