AlexanderMK
user
Gcam ја средува предната камера.Во про мод се средуваат добар дел од тие проблеми, мада за предна камера тешко.
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Gcam ја средува предната камера.Во про мод се средуваат добар дел од тие проблеми, мада за предна камера тешко.
Може некој да ми помогне, од кога го зедов телефонот од сервис, ми го апдејтирале телефонот, од кога ги инсталирав сите апликации што ги користам, имав проблем со виберот, нотификациите од виберот ми излегуваат како да ми стигнала порака а не стандардна нотификација од вибер. Го направив некако но сега неможам да се сетам и еве 30минути се нервирам и неможам да ја најдам каде беше опцијата. Некој да не имал сличен проблем??
The Galaxy M10 will sport a 6.2-inch HD+ display with Infinity-V notch, a 13 MP + 5 MP dual rear camera system, a 5 MP selfie snapper, the Exynos 7872 SoC with hexa-core CPU, 2/3 GB of RAM, 16/32 GB of storage, and a 3,400 mAh battery. It will run Android 8.1 Oreo.
The Galaxy M20 will boast a 6.3-inch FHD+ touchscreen (also with an Infinity-V notch), the Exynos 7885 chipset at the helm, 3GB of RAM, 32/64 GB of storage, the same rear cameras as the M10, an 8 MP front-facing shooter, and a 5,000 mAh battery.
Би требало во Samsung Members > Notices да имаш известување. Мојот е со CSC Србија.Некој на телеком да доби Pie на S9+?
Settings > Check for Software Update би требало да го даде како и секој досегашен системски апдејт.Би требало во Samsung Members > Notices да имаш известување. Мојот е со CSC Србија.
Тоа да си оди нормално, ова јас што го пратив е за да знаеш кога да очекуваш.Settings > Check for Software Update би требало да го даде како и секој досегашен системски апдејт.
One UI Beta на S8 (G950F) работи еееептен мазно. Тазе направен factory reset, ко со секој поголем апдејт, ќе видиме од кога ќе се стабилизира како ќе е.
Најде начин за tap to answer? Се викаше Single tap mode на Орео. Сега морам со slide да одговарам на повици...
Па не, и на Oreo одговарав со slide, не ни приметив дека има промена тука.
Oвака беше:
Мислам дека по default беше така ако ти е отклучен телефонот. На Pie изгледа ќе мора со slide.
Јок, мораше slide и доколку некој ти ѕвони додека го чепкаш моб...
Е не знам, можно е да си во право. Како и да е, бар мене не ми е некој голем проблем ова .. шо знам.
Јас го имам 2 недели веќе, може и повеќе.Некој на телеком да доби Pie на S9+?
Јас како што знам, и имам читано знам дека помагало, ама не за сите, и не секогаш.Глупости! никако не го правете ова.
M10 ќе биде утка.
M10 ќе биде утка.
М20 така така
M30 ако е испод 350 долари ќе вреди.
Едно со цената, а друго со спецификации. За таа цена не. Во 2019 - та уште Micro USB???Утка во кој сегмент?
Во врска со цената?
Слајдер со два е кул,ама многу па нејќат да имаат делови во нивниот телефон што ќе се мрдаат,едноставно тоа кај многу воведува страв дека ко демек нешто лошо ќе се деси,леле ако падне телефонот со слајдерот може полесно да се скши.А со дупката не екран шо прајме?
Се надевам ќе нема сите да ја имплементираат туку дека ќе има поелегантни решенија за bezell-less phone. Дали со слајдер дали со два екрани...
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден