Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ruter Repotec

chento

read-only
22 ноември 2008
11
2
Vaka imam internet od cabletel kabel idi direktno od nivni svich taka da nema modemi i sl e sega imam dva laptopa za da go koristam i drugio so preklavanje na kabelot ja smeniv mac adresata i vo red e ama go najdov ova rutecevo i si velam da ne se mavtam so kabli da go osposobam, probav da go konfiguriram ama nesto ne mi uspeva ako saka nekoj da kazi so tocno treba da smenam tamu za da go koristam.

Pozdrav

shemko

hello world
15 јули 2008
231
56
Vaka imam internet od cabletel kabel idi direktno od nivni svich taka da nema modemi i sl e sega imam dva laptopa za da go koristam i drugio so preklavanje na kabelot ja smeniv mac adresata i vo red e ama go najdov ova rutecevo i si velam da ne se mavtam so kabli da go osposobam, probav da go konfiguriram ama nesto ne mi uspeva ako saka nekoj da kazi so tocno treba da smenam tamu za da go koristam.

Pozdrav

treba MAC adresata da ja vmetnes vo konfiguracijata na ruterot*i pred se ako si so staticka IP ...da gi vneses toa ..bi trebalo dae SE !

daci92

poweruser
4 февруари 2009
2.120
162
Скопје
nema veke staticka kaj kabelski operatori taka da nema potreba da ja mesti ,samo treba da ja klonira MAC adresata od kompjuterot koj go prifakja na internet ,na ruterot i posle moze site kompjuteri preku nego da si gi vrze

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно