Ace Lud
Баниран/a
Da
@SaleSk @the_maker како и да е, еве два дена се си е ок со иконата и прикажувањето на прогнозата, нема грешка, го отстраниле проблемот со заокружувањето со новиот апдејт v.7.1.1 stableТоа со иконата +/- 1 степен беше рандом, не секогаш...
Чудно. Можеби е ради втората децимала која не се прикажува на големиот екран, а на малиот се заокружува на помала или поголема вредност.
Пример температурата е 5,6 степени на големиот екран, односно ја покажува како 5, а на малиот ја заокружува вредноста на 6 ради 5,6.
Ради претпоставка.
Треба да е подобра да..Сакам да прашам дали имате приметено со новиот апдејт 7.1.1 подобрување на батеријата?
Кај мене приметувам побавно трошење на батеријата па да не зи замислувам само така:crazy:.
Сакам да се префрлам на Стабилен билд , дали преку упдејтер ке помине инсталацијата или треба да инсталирам TWRP и дали после инсталл на стабилен ке треба да го рутирам или ке си има сам Роот ?
јас кога се префрлав на стабилен, идев преку апдејтер без TWRP...Сакам да се префрлам на Стабилен билд , дали преку упдејтер ке помине инсталацијата или треба да инсталирам TWRP и дали после инсталл на стабилен ке треба да го рутирам или ке си има сам Роот ?
Мораш да инсталираш гланц на чисто инсталација, еве сега со стабилен 7.1 ром. Ќе биде добра, не е најдобра на светов, ама не е до толку катастрофа. ПробајТапа е телефонов со батерија и кај мене е одвратно слаба.
Баш така, претпоследниот беше одлична. Мислам дека 7.1 стабилниот ќе биде исто така добра, но мора некој да проба и да пише..Na posledniot nedelen apdejt baterijata ne e losa okolu 3 casa sot dodeka predposledniot nedelen bild bese so odlicna optimizacija i trosenje na baterija. Kako i da e i posledniov bild e stabilen i ubavo optimiziran.
Би му дал уште една шанса со тој ROM. Ако повторно не успее да издржи еден ден ќе оди на продажба.Мораш да инсталираш гланц на чисто инсталација, еве сега со стабилен 7.1 ром. Ќе биде добра, не е најдобра на светов, ама не е до толку катастрофа. Пробај
Па го потплатиле од вемеретоМене ми вика дека е корумпиран зипот
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден