Ace Lud
Баниран/a
Da
@SaleSk @the_maker како и да е, еве два дена се си е ок со иконата и прикажувањето на прогнозата, нема грешка, го отстраниле проблемот со заокружувањето со новиот апдејт v.7.1.1 stableТоа со иконата +/- 1 степен беше рандом, не секогаш...
Чудно. Можеби е ради втората децимала која не се прикажува на големиот екран, а на малиот се заокружува на помала или поголема вредност.
Пример температурата е 5,6 степени на големиот екран, односно ја покажува како 5, а на малиот ја заокружува вредноста на 6 ради 5,6.
Ради претпоставка.
Треба да е подобра да..Сакам да прашам дали имате приметено со новиот апдејт 7.1.1 подобрување на батеријата?
Кај мене приметувам побавно трошење на батеријата па да не зи замислувам само така:crazy:.
Сакам да се префрлам на Стабилен билд , дали преку упдејтер ке помине инсталацијата или треба да инсталирам TWRP и дали после инсталл на стабилен ке треба да го рутирам или ке си има сам Роот ?
јас кога се префрлав на стабилен, идев преку апдејтер без TWRP...Сакам да се префрлам на Стабилен билд , дали преку упдејтер ке помине инсталацијата или треба да инсталирам TWRP и дали после инсталл на стабилен ке треба да го рутирам или ке си има сам Роот ?
Мораш да инсталираш гланц на чисто инсталација, еве сега со стабилен 7.1 ром. Ќе биде добра, не е најдобра на светов, ама не е до толку катастрофа. ПробајТапа е телефонов со батерија и кај мене е одвратно слаба.
Баш така, претпоследниот беше одлична. Мислам дека 7.1 стабилниот ќе биде исто така добра, но мора некој да проба и да пише..Na posledniot nedelen apdejt baterijata ne e losa okolu 3 casa sot dodeka predposledniot nedelen bild bese so odlicna optimizacija i trosenje na baterija. Kako i da e i posledniov bild e stabilen i ubavo optimiziran.
Би му дал уште една шанса со тој ROM. Ако повторно не успее да издржи еден ден ќе оди на продажба.Мораш да инсталираш гланц на чисто инсталација, еве сега со стабилен 7.1 ром. Ќе биде добра, не е најдобра на светов, ама не е до толку катастрофа. Пробај
Па го потплатиле од вемеретоМене ми вика дека е корумпиран зипот
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден