RedMi3 - 10.500Колку е нов да се купи од мобилара Redemi 2 или 3 било кој би ми бркал работа?
Нека иде сепак со редми 3... ипак е бестбај кај нас.Има и Редми 2 Про мислам нешто уште останато, тоа е тука некаде помеѓу..
Sent from my MI 5
Зошто камерата да не е во прв план? Телефонот има ОДЛИЧНА камера.Ако мора преку оператор заради плаќање на рати и ти е ограничен буџетот тогаш тој тел не е лош али и самсунг ј5 ме има изненадено а може и huawei околу тој буџет... ако не редми 3 или од мобилара телефоните се иста цена само без договорот од операторот ...
Едит: си пишал у меѓувреме редми 3 е 10 500. Ке ти врше работа доколку камера не ти е у прв план а батерија одлична и брзина доволна.
Земи си Ред Ми 3 обичен, па ако можеш и Про, нема да згрешиш од искуство ти кажувам. Сум користел многу телефони од многу брендови, па мислам дека е еден од најдобрите до сега. Не се летај по имиња, земи си телефон со перформанси, подобро отколку шпорет Самсунг во ист прајс рејнџ.Треба да продолжам договор на ВИП некој совет за телефон до 8500? Понуден ми е LG K8 не изгледа лошо за пари/перформанси ама некако лош ми е визуелно. Секој совет е добредојден!![]()
Најверојатно имаме различно мислење за одлична камера...Зошто камерата да не е во прв план? Телефонот има ОДЛИЧНА камера.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Samsung ne e Samsung osven ako ne e flagship model.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Ни на далеку неможат да се сретнат со РН3 Про.Точно е ова, ама новите jxx се сосема ок.
Ни на далеку неможат да се сретнат со РН3 Про.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Грешиш, сега не е така.Samsung ne e Samsung osven ako ne e flagship model.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Ako ne e taka ondak odlicno. Mnogu sakam slucaevi kade rabotite se podobruvaat.Грешиш, сега не е така.
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден