goranzoran
poweruser
НеЗдраво, ве молам некој да ми одговори дали можи на Paypal регистриран во Македонија да се примаат пари и со тие пари да се плаќа на ebay?
НеЗдраво, ве молам некој да ми одговори дали можи на Paypal регистриран во Македонија да се примаат пари и со тие пари да се плаќа на ebay?
Ми стигна нотификација од PayPal демек сум платил "Service-related deposit on Freelancer" што нема врска.
Seller info
FREELANCER INTERNATIONAL PTY LTD
http://www.freelancer.com
[email protected]
Совет како да си ги вратам парите назад?
Exchange rate
1.853,05 MKD = 30,94 USD
edit: во Type стои "Preapproved payment"
Работата е што го имам избришано акаунтот на Freelancerи мене истово ми се деси пред 2 години, отворив тикет до фриленсер и ми направија рефунд.
А парите кај нив се враќаат како неуспешна трансакција или?Freelancer ми ги врати парите без никаков проблем, ги контактирав им ја објаснив целата работа и си ги добив парите назад.
Да ти кажам право немам појма што е и како е...А парите кај нив се враќаат како неуспешна трансакција или?
Ne moze drugar, 100 pati e kazano. Ne moze da se podigaat i primaat pari vo MK so paypaldali moze nekoj da mi pomogne
dali moze da mi prefrlaat pari na paypal i dali moze da si gi povlecam so verifikuvana karticka od halkbank
неможе.Aa дали може парите од PayPal да се префрлат на Payzaa,Revolut или некоја другс па да ги извадам парите
Кодовите за држави кај првата слика ти е за државите кои се дел од САД.Пробувам на направам Пејпал акаунт, Македонија ја нема во листата на држави ??? Погледнете го атачментот 50962
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден