goranzoran
poweruser
НеЗдраво, ве молам некој да ми одговори дали можи на Paypal регистриран во Македонија да се примаат пари и со тие пари да се плаќа на ebay?
НеЗдраво, ве молам некој да ми одговори дали можи на Paypal регистриран во Македонија да се примаат пари и со тие пари да се плаќа на ebay?
Ми стигна нотификација од PayPal демек сум платил "Service-related deposit on Freelancer" што нема врска.
Seller info
FREELANCER INTERNATIONAL PTY LTD
http://www.freelancer.com
[email protected]
Совет како да си ги вратам парите назад?
Exchange rate
1.853,05 MKD = 30,94 USD
edit: во Type стои "Preapproved payment"
Работата е што го имам избришано акаунтот на Freelancerи мене истово ми се деси пред 2 години, отворив тикет до фриленсер и ми направија рефунд.
А парите кај нив се враќаат како неуспешна трансакција или?Freelancer ми ги врати парите без никаков проблем, ги контактирав им ја објаснив целата работа и си ги добив парите назад.
Да ти кажам право немам појма што е и како е...А парите кај нив се враќаат како неуспешна трансакција или?
Ne moze drugar, 100 pati e kazano. Ne moze da se podigaat i primaat pari vo MK so paypaldali moze nekoj da mi pomogne
dali moze da mi prefrlaat pari na paypal i dali moze da si gi povlecam so verifikuvana karticka od halkbank
неможе.Aa дали може парите од PayPal да се префрлат на Payzaa,Revolut или некоја другс па да ги извадам парите
Кодовите за држави кај првата слика ти е за државите кои се дел од САД.Пробувам на направам Пејпал акаунт, Македонија ја нема во листата на држави ??? Погледнете го атачментот 50962
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден