Амазон.цом / цо.ук може дирекно само со картична не ти треба “посредник“ е само дали прават шипинг до МКДали може да се нарача преку Амазон ?
Здраво имам мал проблем, кога одам (Link and confirm my debit or credit card) ми дава (The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.) е сеа проверив на е банка од комерцијална подигнато е 45 денари од страна на пејпл, а во my acc во paypal balance дава 0.00 еур. Дали да почекам трансакцијата да се изврши или што е проблемот?
Ретко кој од Амазон праќа во македонија освен книги, игри и слични ефтини производи.Дали може да се нарача преку Амазон ?
Дали може да се нарача преку Амазон ?
министерот на емисијата кај Јанко, кажа дека неможе да се примаат пари
Парите си ги ставаш на трансакциска(денари). Регистрираш PayPal, додаваш картичката, ја верифицираш. Одиш на некоја продавница, ако треба се регистрираш се регистрираш, кликаш на купи копчето, те префрла на PayPal, таму ќе ти побара автоматски да ти земе пари од внесената картичка, се согласуваш, чекаш, ако е одобрена трансакцијата од банката ти кажува и те прашува дали сакаш да продолжиш на PayPal или на страната на трговецот. Оди на таа страната од трговецот да видиш дали ја процесирале трансакцијата.Народе и јас да се приклучам на темава. Еве за почеток сакам преку Пејпл да купам пар звуници за во кола.
Имм пари на тековна сметка на пр. во К. Банка, која е постапката-процедурата за отворање сметка за да можам да купувм преку Пејпл? Како оди уплаќањето и слични работи?
Благодарам на помошта!
Овие двајцава незнаат што зборат
На 46:48 од видеово вика дека може...
Може да кажеш на што точно мислиш?До сите кoи мислат да направат МАЈМУНЛОК на paypal
НЕМОЈТЕ!!!
Имаат договори со агенции за наплата, за проневера од 100 долари, комплет трошоци адвокати и сл ке ве кошта околу 2000-3000$ + пријава до јавно обвинителство кај нас, условна или до 1 год затвор па размислете.
..Кога веќе не е никој во можност да помогне во врска со горе наведнето, ако може некој да ми помогне во врска со следново: Имам одредена сума на paypal акаунт . Ја поврзав картицата со акаунтот но не сака да ја верификува т.е. (Link and confirm my debit or credit card) ми дава (The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.) .
Погоре уште еден член го има напишано истиов проблем... зошто се јавува тој проблем и како може да се корегира ?
*како држава ми е ставена Бугарија
*картицата е Visa Electron и е преку бугарска банка
Благодарам![]()
До сите кoи мислат да направат МАЈМУНЛОК на paypal
НЕМОЈТЕ!!!
Имаат договори со агенции за наплата, за проневера од 100 долари, комплет трошоци адвокати и сл ке ве кошта околу 2000-3000$ + пријава до јавно обвинителство кај нас, условна или до 1 год затвор па размислете.
Доколку имаш пари на твојот paypal акаунт и сега сакаш да ги повлеќеш ондак треба да ја поврзеш картичката со paypal доколку си со држава друга од Македонија ондак користи го начинот Withdraw Internacion 2.5$ мислам дека беше преку тоа ке ја поврзеш картичката со Paypal и после тоа за да ги подигнеш парите користи истиот начин Withdraw Internacional.