Колку имаш во Резервирани средства на сметката? Треба да имаш 90 и некој денар, и ќе почекаш да е намалат на 1 или 0 денари. Па тек тогаш иди во трансакциите да ја видиш таа од PayPal и да се верифицираш.
Читај убаво во првиот пост, нема шанси да промашиш. Само место линковите што ги има ставено @HijackHacker користи го nlbklik.com.mk.
Kolku sto znam jas ne moze so Maestro zatoa ne ni zemav jas ,mozebi toj/taa sto ti kazal/a bil/a nepismen/a ili neinformiran/a ili pak i dvete
Vo sekoj slucaj ako uspees kazi mi i jas da si zemam
Vizata e specialno napravena za elektronsko kupuvanje ,zatoa i taa ja prima ,a Master za razlika od Visata e samo za lokalno koristenje.Не ми е јасно зошто не поддржува и Мастер кога пишува дека поддржува. Што е разликата меѓу Виса и Мастер? :ermm:
Да ти ибам Тутунска јадат говма лзат само колку да земес маестро. Нејке Маестро. После 2 месеци ке мозело Виза. Затоа ја сега ке пробам преку стопанска банка да зеам бидејки таму даваат на малолетни.
Затоа ја сега ке пробам преку стопанска банка да зеам бидејки таму даваат на малолетни.
Неам 19 годИдев рандом за датум коа сум роден.
Инаку. Какмо ке ми земат 90 денари од сметката за потврда коа нема динар у сметка
И добро сега. Се отиде во вода со Visa Electron?)
Таман реков ги заобиколивме, конечно и ние на PayPal. ц ц ц.