Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Oppo дискусија

Ile bocev

hello world
15 ноември 2015
354
294

Јас сум моментално во МК и барам дали го има некаде. Прашав во Ледиком и ми рекоа го немаат. Оваа Година ќе бидам во Германија, така да таму признаваат и веднаш заменуваат интернационална гаранција доколку појави и мала ситница. Најмногу ми се допаѓа тоа што е речиси без боди, па поради тоа сакам да го земам и спремен сум да ризикувам. Ако има некој идеја каде и дали воопшто го има кај нас нека пише.

12 април 2017
1.918
1.259
Јас сум моментално во МК и барам дали го има некаде. Прашав во Ледиком и ми рекоа го немаат. Оваа Година ќе бидам во Германија, така да таму признаваат и веднаш заменуваат интернационална гаранција доколку појави и мала ситница. Најмногу ми се допаѓа тоа што е речиси без боди, па поради тоа сакам да го земам и спремен сум да ризикувам. Ако има некој идеја каде и дали воопшто го има кај нас нека пише.
Кај нас тешко оваа година, ако не 2019, може 2020, ете види приме 1+, никаде го нема.

Ile bocev

hello world
15 ноември 2015
354
294
Значои ептен сме утепани. Еден телефон да не можат да донесат овде. Фала брат на помошта.
Ќе видам во Германија дали можам да го најдам во де маркт. ТОј ми е блиску салон.
А ќе ја следам и темава тука

highflyer

hello world
3 јануари 2010
272
159
highflyer's setup  
Processor & Cooler
i5 2500k & Hyper 212 evo
Motherboard
Asus Sabertooth P67 REV 3.0
PSU