Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Оддржување и Update на WEB страни

bok_kol

read-only
20 јули 2010
3
0
Ве молам некој да ми објасни во што се состои update и оддржување на web страни и дали тоа може да се прави со Corel Draw .

IT Boss

hello world
2 јуни 2010
194
15
Добредојде на Македонскиот ИТ форум!

Те молам прво објасни за какви веб страни станува збор.

Инаку под update или одржување на web страни спаѓаат повеќе работи како што се промена на новости, подобрување на дизајнот, водење статистика и сл.

bok_kol

read-only
20 јули 2010
3
0
Се работи за Web страна на една фирма која незнам каква е али ми нудат две недели да научам што треба за апдејт и оддржување на истата за да земам некој денар . Е сега ми требa некој што ке ми објасне како оди сето тоа, што треба да направам итн .Ако може да ми објасни за различни веб страни. Инаку Corel i Photoshop ги работам многу добро...

IT Boss

hello world
2 јуни 2010
194
15
Мислам дека никој на форумов неможе да ти го објасни тоа што го бараш доколку незнае за каква веб страна станува збор. Прво треба да знаеме во кој програм е дизајнирана, за што и е намената, каде е хостирана и многу друќи работи за да кажеме како да ја одржуваш.

bok_kol

read-only
20 јули 2010
3
0
Мислам дека никој на форумов неможе да ти го објасни тоа што го бараш доколку незнае за каква веб страна станува збор. Прво треба да знаеме во кој програм е дизајнирана, за што и е намената, каде е хостирана и многу друќи работи за да кажеме како да ја одржуваш.
Добро ке се информирам и ке ти кажам за да ми објаснисш . Е сега ме интересира уште нешто - Дали тоа може да се совлада за недела-две ? Благодарам на одговор .

IT Boss

hello world
2 јуни 2010
194
15
Значи прашај ѓи што точно треба да одржуваш, во која програма, за кој сајт станува збор и каде е хостиран. Нека ти објаснат убаво.

Доколку си упорен, мислам дека можеш да го совладаш тоа за недела-две, секако доколку имаш од каде да учиш или некој да ти објасни, но ќе повторам - се зависи за што станува збор.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно