Што е разумна цена?Не можат, станува збор за Nvidia Shield tv pro едино @gOJDO ако има можност истото важи за него 50% капар ке дадам само цената да не е до плафон
Погледнете го атачментот 88972
Што е разумна цена?
Овде ти е NVIDIA SHIELD Android TV Pro HDR 4K UHD Streaming Media Player (2019)
со шипинг 250долари. На тоа куцни му дхл трошоци и царина околу 300долари ќе го имаш за неколку дена.
Ќе го даночат 5%, но и да го даночат 18% ќе биде околу 40 долари + ТАВарина 30 долари околу 4000 ден. преку сила. Ама стига за 2-3 дена.
Епа толку де пак се вртиме окулу 300 долари, затоа прашав што е разумна цена.
250 dolari плус ако ми го шлапнат 18 % е 45долари плус што е ова таварина 30?
325 долари ке искочи цената, не е 300 како што викате, и од кај знам сајтов дека е сигурен ?
DHL нема да ми земе тука плус екстра кеш или таа е израчунета во тие шипинг 35?
@Fatal1ty_
Сајтот е сигурен имам илјадници евра оставено кај нив.250 dolari плус ако ми го шлапнат 18 % е 45долари плус што е ова таварина 30?
325 долари ке искочи цената, не е 300 како што викате, и од кај знам сајтов дека е сигурен ?
DHL нема да ми земе тука плус екстра кеш или таа е израчунета во тие шипинг 35?
@Fatal1ty_
Сајтот е сигурен имам илјадници евра оставено кај нив.
Дхл на тие 35 долари ти зима уште 1500ден кога ќе стигне пратката во мк.
Не се исплати брат сум ја праел математиката. Дхл имаат поголема бичкија од мојата. Со сите давачки искача малтене како пикс плус тика пресметај локална гаранција оп на исто ти доаѓа.Имаш некад нарачано објектив од кај нив? Некад имаат сериозни deals ама шубе ми било да нарачам "скап" објеткив преку нет.
станува збор за Nvidia Shield tv pro едино @gOJDO ако има можност истото важи за него 50% капар ке дадам само цената да не е до плафон
Погледнете го атачментот 88972
Сакаш да нарачаме од Германија? Имам роднини, ќе ни ги пратат потоа по автобус. Ќе му дадеме на возачот по 20 евра и завршена работа
Сакаш да нарачаме од Германија? Имам роднини, ќе ни ги пратат потоа по автобус. Ќе му дадеме на возачот по 20 евра и завршена работа
Само што нема автобуси![]()
Автобуси ќе има од петокСамо што нема автобуси![]()
Штознам, ова е ѕверче уред ама некако дали вреди 16000 ден? За тие пари се зима NUC-че од кај нас, па дури и цел лаптоп. Интересена ама скапа играчка. Ако и е намената само за мултимедиа, многу пари се некако.
Каде кај нас продаваат NUC? Јас никаде не сум видел.
Не NUC од интел, него од MSI и Gigabyte има во анхоч.
https://www.anhoch.com/category/407/drugi-konfiguracii
![]()
Фасциниран сум од NUC уредите, совршенство. NUC алтернатива немам за да судам.
Имам бриксови, хардверот е тој, освен мрежните. Ако ти треба за 24/7 работа ич не се мисли со години фураат мада моите се доста постари модели. Сите holovi/OVPN сервери итн ми работат на нив. Овој модел работи 5 год. веќе 24/7, а пред година дена земав уште еден користен од член на форумов и тој работи беспрекорно. Имам доверба во нивниот хардвер.
Ако ти треба за слична работа зимај слободно.