thexfiles125
hello world
- 29 април 2013
- 409
- 276
НЛБ нема, но супер ако почнале со исплатитеКонечно пари!
НЛБ нема, но супер ако почнале со исплатитеКонечно пари!
Actually, има ли врска во која банка имаш сметка во однос на кога ќе ти стигнат парите?НЛБ нема, но супер ако почнале со исплатите
Па би помислил дека исто како со плати има, првин банките ги добиваат парите па ги распоредуваат на свое време, ако некој на NLB добиле нека пише, но мислам дека во понеделник ќе бидеActually, има ли врска во која банка имаш сметка во однос на кога ќе ти стигнат парите?
Тоа со банки и плати не е дека каснат и банки си распределуваат во нивно време, туку ако е иста банка трансакциите се одма додека ако е уплата во друга банка е пак истиот ден само после 15:00 (дневен промет ил како да го викаат) ама не е разлика во денови ..Па би помислил дека исто како со плати има, првин банките ги добиваат парите па ги распоредуваат на свое време, ако некој на NLB добиле нека пише, но мислам дека во понеделник ќе биде
Не, кај сите е различно.Дали сите би требало да ги добијат парите во исти ден? Еве ТТК кај мене нема уште од ДДВ.
Кај мене сосема рандом ги пуштале цело време. Кога ќе се смени статусот во "Во тек е реализација на повратот" требало негде од 2 дена до 10-тина дена да ги пуштат.Не. Имам заклучено дека најверојатно одат по некој редослед кога си се регистрирал за МојДДВ. Јас бев регистриран веднаш по стартувањето и пари добивав веднаш на почетокот на исплата, првите ден-два. Но, пред нешто повеќе од 1 година заменив исплатата да е во друга банка и оттогаш добивам меѓу последните.
Добро бе сите максате што волку ги чекате париве? Мене 900 денари треба да ми пуштат.
вчера ми стигнаа мене. шпаркасе сумИ на шпаркасе уште нема
ја 2000, а крај на месец.... да се почастимеДобро бе сите максате што волку ги чекате париве? Мене 900 денари треба да ми пуштат.
кај мене уште нема. ваљда одмазда кон охриѓани последни да добиетвчера ми стигнаа мене. шпаркасе сум
Те тераат уште на таа сметка, ја немаат сменето кај нив во системот.Малце чудно што ми стигна на Халк, дека пред две недели променив да ми стигне на сметката во КБ…
Не само логин, туку и пин!Да. Дури имам логини од други луѓе и за нив кликамДенар не им оставам вишок на ајдуциве.
И ја не добив, а викенд, тоа е, изгледа во декември ќе земам ако и тоа, иако конечна дата им е божем 30 ноември...I sega sto zaklucivme, koj zema zema koj ne zivi zdravi da se
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден