Види го мејлот во апликацјата на стариот телефон, па после побарај да се ресетира лозинката.Moже ли некако да се дознае заборавен мејл и лозинка за да влезам на Мој ДДВ? На мајка ми и имав направено ама она го смени телефонот а јас па никаде не запишав како и е мејл и лозинка за Мој ДДВ.
Не го знам ни мејлот.Види го мејлот во апликацјата на стариот телефон, па после побарај да се ресетира лозинката.
Јави им се во Контакт центаротНе го знам ни мејлот.
Јок.Денес мукла сите го добија Мој ДДВ
Мене ми пуштија во вторник. Чудно, нешто не е во ред.Nema oste
Stigna vo petokot 5 casa posle objavata.Мене ми пуштија во вторник. Чудно, нешто не е во ред.
Вработен сте во УЈП?има некој што не зел ддв?
Вработен сте во УЈП?
Изгледа не е до кафето, не им се исплаќа после.Стандард процедура, нема конекција до УЈП, дури и понеделник сабајле.
Изгледа уште кафето се пие.
informa.mk
Ова ке го скинат за месец два. Штом ти кажува оваа дека мерката "не го донела резултатите" сметај дека ке прекинат со исплата за скоро.![]()
Мерката „МојДДВ“ не носи никаков ефект за државата, порача директорката на УЈП, Елена Петрова - Informa.mk
Иако во моментов не се разгледува укинување на популарната мерка „Мој ДДВ“, директорката на Управата за јавни приходи (УЈП), Елена Петрова, предупредува дека проектот претставува значителен трошок за државниот буџет, а притоа не ја исполнил својата основна цел – сузбивање на сивата економија. Во...informa.mk
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден