Има 4Г на А1 припејд.Ќе провери некој дали воопшто има 4Г на А1 Припејд? Пошто на 3Г некако ми е преспоро и презагушено за да се симнат 5 гигабајти месечно
А на телефонска поддршка и во дуќан тврдат дека немаат на припејд па морам на Лајка или ТелекомИма 4Г на А1 припејд.
Има 4G+, ако имаш стара сим картичка од VIP побарај да ти ја сменат.Ќе провери некој дали воопшто има 4Г на А1 Припејд? Пошто на 3Г некако ми е преспоро и презагушено за да се симнат 5 гигабајти месечно
А на телефонска поддршка и во дуќан тврдат дека немаат на припејд па морам на Лајка или Телеком
Да долго време имаат 4G на припејд, е сега како што кажа дали телефонот има band 3 или 20. Мојот работи со band 3 и пак добивам 4G+ ако ставиле други band кои што не знаеме оти имам кинеска верзија нa телефон.А1 4G има, од јуни 2020 имам 4G на припејд. Му пишав зошто немам 4G на мејл и ми вратија дека имало на интернет пакетот од 1000 денари, ама после неколку дена гледам 4G знакчето горе на телефонот. Истото беше и на друг телефон што подржува 4G. Е сега зависи што модел на телефон имаш и дали сим картичката ти подржува или телефонот не ги подржува band 3 и 20. Смени ја сим картичката и ќе имаш 4G.
4G+ e, ги користам пакетиве скоро една годинаАФАИК, А1 пакетите на припејд НЕ им се 4Г туку 3Г. Прашај на поддршка. Туку Лајка треба да прават некои големи апгрејди, не знам дали тоа има врска... Дај ја пораката да ја видиме?
Не е ново ова одавно го користамDobro e sto konecno na a1,im teknalo nesto da napravat.....
A za lyca kakov paket sakas da aktiviras.??ako e 3/6/12,samo preku web i najava so br,odnosno kako gostin....
A ostanatite paketi so 139 se aktiviraat bez problem...
Za vikendica se bolji mtel ako sakas so televizija.Дали уште се продаваат усб стикови за интернет? Памтам пред 7/8 години, имаше ваков систем. Сега отворив линк од форумџииве и гледам 25гб нет за 500. Супер понуда за викендица.
Za vikendica,ili kombo box,ili hotspot od mobilen....kakavo usb kakvi bakraci....Дали уште се продаваат усб стикови за интернет? Памтам пред 7/8 години, имаше ваков систем. Сега отворив линк од форумџииве и гледам 25гб нет за 500. Супер понуда за викендица.
HotSpot,a1 so 150gb+100net sef e 899 vo kombo paket....Искрено, не ми е за една фиксна локација. Некогаш "рчкам" лаптоп во викендица, некогаш во читална, во гаража итн.
А со сим, размислував за друг пакет, со ете повеќе гб интернет и поефтино иде математички.
Само потребен е добар/јак сигналТелекабел 150 GB - 600 денари , + TP Link Рутер со SIM картица = Добитна комбинација
Одлично. Може ли линк од некој рутер со сим?Телекабел 150 GB - 600 денари , + TP Link Рутер со SIM картица = Добитна комбинација
Kakva drzava takvi operatori.....Па добро бе дали се нормални?!?!? Есеноска се влечкав и по салони и се јавував и ме убедуваа дека нема 4г. Земав Лајка. Сега да се префрлам од Лајка прашував пак во Лептокарија - нема 4г викаат. Нема еден месец од тогаш. Луд збуњеног. Дури и ми ги земаа парите од сметка зашто не сум надополнила на време.
Инаку не е Вип картицата туку е А1, ама...
Ima dobar signal ja koristat mrezata na telekomСамо потребен е добар/јак сигнал)))
Spodeli nesto +++ so mobilnava do kade sme.?5g/do kade e so neotel.?optika/?/koga podobri paketi za net i mob,Мобилниот оператор МТЕЛ сега има поддршка за iMessage и FaceTime. Ако ви се потребни информации во врска со услугите и понудите, контактирајте ме.
Ke vi kazam po oficijalno koga ke dojdam vo kontakt so marketing menadzerot sto kako ponatamu, znam deka treba da se dodeli dozvola za 5g i ke se instalira isto i za neotel mislam deka ova leto ke bide, stom ke se spoi so neotel ke se pustat i novi ponudiSpodeli nesto +++ so mobilnava do kade sme.?5g/do kade e so neotel.?optika/?/koga podobri paketi za net i mob,
Za tv,znaeme deka e Ok,kade sto nema kabel ...
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден