Excalibur
Gaining Experience
- 18 октомври 2019
- 748
- 413
Ова е официјален мејл од Пошта? Со спомнување на гулаб, напишан на латиница, "со почит" со мала буква, без потпис и дисклајмер?
Ова е официјален мејл од Пошта? Со спомнување на гулаб, напишан на латиница, "со почит" со мала буква, без потпис и дисклајмер?
ДаОва е официјален мејл од Пошта? Со спомнување на гулаб, напишан на латиница, "со почит" со мала буква, без потпис и дисклајмер?
Неверојатно. Кога испратив мејл до Турска Пошта, отворија случај за проверка на пратката, дадоа рок за колку ќе ме известат и одговорија за 12 часа. Дури пратија и анкета да дадам оценка колку сум задоволен од одговорот.
Не знам зошто ама не сум изненаден. Не се чувствував комотно да пратам скапи наочари (за гледање) покрај многу "исчезнати" пратки.Неверојатно. Кога испратив мејл до Турска Пошта, отворија случај за проверка на пратката, дадоа рок за колку ќе ме известат и одговорија за 12 часа. Дури пратија и анкета да дадам оценка колку сум задоволен од одговорот.
Точно дека се уште не е стигната и не можат да проверат, меѓутоа гулабот како одговор од официјална институција и мејл без енкрипција...
Немам коментар.
Go imam istiot problem, cekam pratka od Hrvatska vekje 1 nedela I mi pisuva pratkata e stavena vo vrekja.Дечки, чекам пратка веќе повеќе од месец дена - сега видов на tracking го пишува следново: "CZ350, Pratkata e stavena vo vre}a(Izlez)" некој дали е запознаен и што би значело ова? Дали е сега во Македонија или ?
Читајте ги претходните постови. Повеќе пати е дискутирано на истата тема.Дечки, чекам пратка веќе повеќе од месец дена - сега видов на tracking го пишува следново: "CZ350, Pratkata e stavena vo vre}a(Izlez)" некој дали е запознаен и што би значело ова? Дали е сега во Македонија или ?
Читнав малце на назад и во кратки црти значи дека сеуште е во Чешка?Читајте ги претходните постови. Повеќе пати е дискутирано на истата тема.
Да, се уште не е стигната во МК.Читнав малце на назад и во кратки црти значи дека сеуште е во Чешка?
Абе се се може ако се сакаВидеш како си знаеш, требало да се читне малку назад.![]()
Браво за тебе. Со варијабилните ставки на ДДВ 5-18% и оние за царина 0-15%, само Иван Исцелител можеше да го предвиди твојов случај. Ај сеа постирај овде каде ќе частиш ако сакаш да ти ги дадат и другите пратки.да ве апдејтирам (или да се пофалам испаѓа??), стигна од ems пратката шо беше ~100 долари без ништо дополнително да доплатам, ма да стигна за 2 недели иако се рекламираат како сервис каде ти носат за 4-6 дена. океј беше дури и пред зграда дојде братот (само недај боже да излезе од кола). да не се урочам само пошо од денес веќе официјално 4 пратки имам у обична пошта шо се стигнати а не ми ги носат, првата цела недела таму си фаќа прашина, во четвртокот бев да ја барам и ми рекоа изв не е обработена уште не можам да ти ја дадам :// ако утре не ми ја донесат изгледа ќе треба да идам малце пожустро да се расправам дека иначе страв ми е да не ја пратат назад
Toa e, нема друго.можда е и до среќа
Кога не порачуваш шминки, кој ти е крив...Не се нормални производ од 19.95 евра ми го праќаат на царина.
Погледнете го атачментот 82237
19.95 со шипинг или без шипинг?Не се нормални производ од 19.95 евра ми го праќаат на царина.
Погледнете го атачментот 82237