Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Корисни апликации за Андроид

goramn

hello world
6 март 2021
155
315
Кочани
Сите овие работи цицат превише батерија. Исто беше и со С10 и со С20. Кул, но непотребни у дневното користење на телефоно. :)

И

Избришан член 42370

Гостин

lumibi

hello world
5 јуни 2008
269
77
Дали некој користи RSS апликација која може да прими facebook и instagram нотификации?

Audiofil

user
28 октомври 2007
1.155
556
Барав посебна теме за facebook но не најдов и затоа пишувам за проблемот кој ми се јави денес.Имено до вчера на андроид facebook профилот си функционирсше нормално а од денес сабајле приметив дека секаде што има фотографии не се достапни исто како да нема програм со кои ќе се отвараат.Ако кликнам на било која дава црн екран дури и на моите во мојот профил.Пробав со рестарт и пак е исто.Пробав на друг андроид телефон и пак исто додека на Windows статичниот проблем се си е во ред.Прашувам кај други луѓе ми викаат дека на андроид немаат проблем.Дали е можно да ми имаат ставено некоја блокада која функционира само на андроид или некаков вирус?

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.166
3.219
Струмица
Барав посебна теме за facebook но не најдов и затоа пишувам за проблемот кој ми се јави денес.Имено до вчера на андроид facebook профилот си функционирсше нормално а од денес сабајле приметив дека секаде што има фотографии не се достапни исто како да нема програм со кои ќе се отвараат.Ако кликнам на било која дава црн екран дури и на моите во мојот профил.Пробав со рестарт и пак е исто.Пробав на друг андроид телефон и пак исто додека на Windows статичниот проблем се си е во ред.Прашувам кај други луѓе ми викаат дека на андроид немаат проблем.Дали е можно да ми имаат ставено некоја блокада која функционира само на андроид или некаков вирус?
Оди во Settings на тел и на Search Settings пиши Facebook > App info > Storage & Cache > Clear Cache (ако нема промена правиш и Clear Storage);
Ако пак нема промена реинсталирај го.

Audiofil

user
28 октомври 2007
1.155
556
Оди во Settings на тел и на Search Settings пиши Facebook > App info > Storage & Cache > Clear Cache (ако нема промена правиш и Clear Storage);
Ако пак нема промена реинсталирај го.
Но facebook не е апликација па да се инсталира туку може само неговиот messenger.
Мислењето е автоматски споено:

Го отворив профилот од трет андроид и таму функционираше нормално.Го земав повторно телефонот што го користам да пробам и за чудо се си беше по старо.Во секој случај благодарам за помошта.

Последна промена:

gdamjan

poweruser
3 април 2008
4.067
3.526
Скопје
damjan.softver.org.mk
gdamjan's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 Pro 4650G / Cooler Master Hyper 212 Black
Motherboard
MSI MAG B550m Mortar Wifi
Storage
NVME: 1TB AData XPG SX8200 Pro / HDD: 2x 2TB Toshiba P300
PSU
Gigabyte G750H
RAM
G. SKILL Ripjaws V Series 2x 16GB / DDR4 3200Mhz/CL16
Video card
Vega 7 on APU
Case
Bequiet! PureBase 500
Mouse
Logitech MX Anywhere 2S
Keyboard
ThinkPad USB Keyboard With TrackPoint (sk-8855)
OS
Arch Linux

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.166
3.219
Струмица

ljupce

hello world
8 ноември 2011
191
137
ljupce's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i7-4700MQ
Storage
1TB +8GB SSD Hybrid Disk
RAM
8GB DDR3
Video card
AMD Radeon R7 M265 2 GB DDR3
OS
Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
Дечки @Frozen. @antibiotic1 ве прочитав дека ја користите Wallet. Ја користев со NLB поврзана и си рабтеше ок до сеа ама нешто имаат сменето изгледа неможам да се поврзам веќе.
Инаку топ работеше до сеа, сите трансакции ми ги покажуваше и некои автоматски ги категоризираше нешто мануелно ама топ беше.
Ако ја имате и имате поврзано и вие, дали ви работи?
И дали некој корсти некоја слична апликација?
Благодарам :)

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Дечки @Frozen. @antibiotic1 ве прочитав дека ја користите Wallet. Ја користев со NLB поврзана и си рабтеше ок до сеа ама нешто имаат сменето изгледа неможам да се поврзам веќе.
Инаку топ работеше до сеа, сите трансакции ми ги покажуваше и некои автоматски ги категоризираше нешто мануелно ама топ беше.
Благодарам :)
Јас ја користам,имам стопанска и нлб на нејзе.Но претежно си плаќам со стопанска све си е ок...Ја избриша картицата и неможеш да ја поврзеш на Wallet?

KarajanN

hello world
2 јуни 2010
71
59
Благодарам
Ако се обидуваш преку NLB Pay да ја додадеш картичката во Wallet и не ти успева, тогаш избриши ги податоците од NLB Pay и обиди се повторно.
А ако не ти ја додава картичка дирекно на Wallet, тогаш паузирај 2-3 дена, па обиди се пак.

ljupce

hello world
8 ноември 2011
191
137
ljupce's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i7-4700MQ
Storage
1TB +8GB SSD Hybrid Disk
RAM
8GB DDR3
Video card
AMD Radeon R7 M265 2 GB DDR3
OS
Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
За друг Wallet зборам, не Google Wallet туку Wallet by BudgetBakers апликација за следење трошоци

• wow
Реакции: gego

bakigvg

hello world
28 јуни 2016
233
132
Од каде данлодирате кракувани апликации, ја барам Call app plus, ја имав на стариот телефон, а никако не можам да ја најдам сега без реклами да ја инсталирам на новиот.

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.236
5.549
Скопје
Од каде данлодирате кракувани апликации, ја барам Call app plus, ја имав на стариот телефон, а никако не можам да ја најдам сега без реклами да ја инсталирам на новиот.

Тоа што го пиша, и додади "apk" при барањето и види што ќе ти излезе.

Goran995

Баниран/a
16 ноември 2019
1.495
2.572
Скопје

Mobilism

bakigvg

hello world
28 јуни 2016
233
132
Ја нема таму, нешто друго ?
Мислењето е автоматски споено:

Пишува Премиум, но кога ќе ја инсталирам пак ја вади основната верзија со реклами.

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.522
2.978

Функционираат овие за снимање разговори?
Пошто знам дека андроид ставаше некои дополнителни забрани низ самиот ОС (не знам дали од верзија 10 или 11 навака) за да го оневозможи/отежни снимањето на повиците, а порано баш ми беше корисна алатка (посебно за преслушвање на повикот во делот кај што има поголема листа од продукти шо ти ги нарачале да ги купиш :) )
Има некоја веродостојна „алатка“ за снимање за Андроид 14?

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно