Не и Тапаток Про.Тапаток е назад и на плејстор. ИТ форум апп не бидејќи не е апдејтирана ваљда.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Ќе биде за некој ден. На Ривју е.Не и Тапаток Про.
Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk
Нема подобро од mobilism.org, само акаунт напрај си и фучи.Дали некој може да ми прати во ПП проверена страна каде што можам да симнувам премиум кракнати APKs? Ми излегуваат еден куп страни на Google но до сега не сум симнувал од никаде па не сакам некои несакани дејствиа да ме проследат![]()
И покрај дифолтниот ланчер од OneUI 3.1?![]()
Nova Launcher Lifetime Prime - Apps on Google Play
Your home screen, just the way you like it.play.google.com
Да не отварам нова тема, земете си го Nova Launcher Prime за цена на едно кафенце. Дефинивитно најдобар лончер/лаунчер/launcher за Андроид.
И покрај тој. С10+ имам, на OneUI не идам. Пробај ја бесплатната верзија прво, ќе видеш дека и таа е подобра.И покрај дифолтниот ланчер од OneUI 3.1?
Тоа шо сѐ е со свајп, еден прст, 10 команди иам. Плус праеш си го како сакаш, по вкус.Не верував дека некој сѐ уште менува ланчери. Што е тоа што ве тера да го смените, пример, OneUI?
Таман ќе речев дали се нормални, наместо вебстор да инвестираат во мобилна апликација, но видов дека Калчо ја развил за доброто на ИТ општеството.Дечки на еден форум најдов доста корисна апликација. Наместо ексел, дозволува преку телефон да можиш да прегледуваш цени.
Видете ја овде.
Оваа апликација не е поддржана од нексио Компјутери и истата е направана за олеснето пребарување на цените.
Како на пример?Тоа шо сѐ е со свајп, еден прст, 10 команди иам.
Свајпам нагоре врз фолдер (што седи на хоум) со повеќе апликации внатре и одма ми ја отвара првата апликација во тој фолдер, без да го отворам истиот па да ја стартувам апликацијата.Како на пример?
Нема пример. Шо можеш да замислеш, тоа.Таман ќе речев дали се нормални, наместо вебстор да инвестираат во мобилна апликација, но видов дека Калчо ја развил за доброто на ИТ општеството.
Како на пример?
Одлично е, само што многу ја троши батеријата.Многу корисна апликација за S22 па надолу, за телефони што немаат лед сијалица интегрирано. Користи АОД како сигнална лед сијалица околу камерата. Тестирано работи одлично.
![]()
These apps turn the Galaxy S22’s hole-punch into a battery and notification indicator
Energy Ring and aodNotify help you to repurpose the hole-punch cutout on the Samsung Galaxy S22 as a battery indicator or a notification LED.www.xda-developers.com
Незнам. Пишува uses extra low battery во опис. Колку е тоа многу батерија? Имаш тестирано % зема за 24 часа?Одлично е, само што многу ја троши батеријата.