SiPy`
poweruser
- 23 јуни 2015
- 3.115
- 5.321
Беше прилично голем процентот, тестирав пред година ипол на С20.Незнам. Пишува uses extra low battery во опис. Колку е тоа многу батерија? Имаш тестирано % зема за 24 часа?
Беше прилично голем процентот, тестирав пред година ипол на С20.Незнам. Пишува uses extra low battery во опис. Колку е тоа многу батерија? Имаш тестирано % зема за 24 часа?
Сите вакви работи се сведуваат на истиот проблем во 99% случаи.Беше прилично голем процентот, тестирав пред година ипол на С20.
View: https://twitter.com/YTVanced/status/1503055442506915846
View: https://twitter.com/YTVanced/status/1503055442506915846
Веќе има и алтернативи, јас сум на v14 и уште работи.
Кои се други алтернативи?View: https://twitter.com/YTVanced/status/1503055442506915846
Веќе има и алтернативи, јас сум на v14 и уште работи.
Кои се други алтернативи?
Кои се други алтернативи?
Провери дали Feedly ќе ти заврши работа.Дали некој користи RSS апликација која може да прими facebook и instagram нотификации?
Оди во Settings на тел и на Search Settings пиши Facebook > App info > Storage & Cache > Clear Cache (ако нема промена правиш и Clear Storage);Барав посебна теме за facebook но не најдов и затоа пишувам за проблемот кој ми се јави денес.Имено до вчера на андроид facebook профилот си функционирсше нормално а од денес сабајле приметив дека секаде што има фотографии не се достапни исто како да нема програм со кои ќе се отвараат.Ако кликнам на било која дава црн екран дури и на моите во мојот профил.Пробав со рестарт и пак е исто.Пробав на друг андроид телефон и пак исто додека на Windows статичниот проблем се си е во ред.Прашувам кај други луѓе ми викаат дека на андроид немаат проблем.Дали е можно да ми имаат ставено некоја блокада која функционира само на андроид или некаков вирус?
Но facebook не е апликација па да се инсталира туку може само неговиот messenger.Оди во Settings на тел и на Search Settings пиши Facebook > App info > Storage & Cache > Clear Cache (ако нема промена правиш и Clear Storage);
Ако пак нема промена реинсталирај го.
па можеш да отвориш тема за тоа ?!Барав посебна теме за facebook но не најдов и затоа пишувам за проблемот кој ми се јави денес
Јас ја користам,имам стопанска и нлб на нејзе.Но претежно си плаќам со стопанска све си е ок...Ја избриша картицата и неможеш да ја поврзеш на Wallet?Дечки @Frozen. @antibiotic1 ве прочитав дека ја користите Wallet. Ја користев со NLB поврзана и си рабтеше ок до сеа ама нешто имаат сменето изгледа неможам да се поврзам веќе.
Инаку топ работеше до сеа, сите трансакции ми ги покажуваше и некои автоматски ги категоризираше нешто мануелно ама топ беше.
Ако ја имате и имате поврзано и вие, дали ви работи?
И дали некој корсти некоја слична апликација?
Благодарам![]()
Ако се обидуваш преку NLB Pay да ја додадеш картичката во Wallet и не ти успева, тогаш избриши ги податоците од NLB Pay и обиди се повторно.Дечки @Frozen. @antibiotic1 ве прочитав дека ја користите Wallet. Ја користев со NLB поврзана и си рабтеше ок до сеа ама нешто имаат сменето изгледа неможам да се поврзам веќе.
Инаку топ работеше до сеа, сите трансакции ми ги покажуваше и некои автоматски ги категоризираше нешто мануелно ама топ беше.
Ако ја имате и имате поврзано и вие, дали ви работи?
И дали некој корсти некоја слична апликација?
Благодарам
Од каде данлодирате кракувани апликации, ја барам Call app plus, ја имав на стариот телефон, а никако не можам да ја најдам сега без реклами да ја инсталирам на новиот.
Од каде данлодирате кракувани апликации, ја барам Call app plus, ја имав на стариот телефон, а никако не можам да ја најдам сега без реклами да ја инсталирам на новиот.
Пишува Премиум, но кога ќе ја инсталирам пак ја вади основната верзија со реклами.Google Search
www.google.com
Тоа што го пиша, и додади "apk" при барањето и види што ќе ти излезе.
Функционираат овие за снимање разговори?Google Search
www.google.com
Тоа што го пиша, и додади "apk" при барањето и види што ќе ти излезе.
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден