Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кога би бил твој IT.mk....

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832
Епа учествувај малце ако имаш вишок време :)
Ќе те плаќаме ние од членарина :) освен ако не пишуваш за Фемина, у тој случај .... продолжи д си пишуваш, заборави дека нешто сум спомнал :eek:h:

Нее, каква Фемина. Бегам од таквите.

Би учествувал, секако :) ако има потреба, зошто да не.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.612
8.257
Мелмак
Алтернатива е да се пишуваат 10 пати помалку постови но со барем 2 пати поквалитетна содржина.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.467
11.538
Скопје
Алтернатива е да се пишуваат 10 пати помалку постови но со барем 2 пати поквалитетна содржина.
Дали тогаш можеме да донесеме заклучок дека моменталната политика е квантитет > квалитет?

Последна промена:

1s3ct0wN

hello world
18 септември 2013
447
416
@Avid Клуч може.

Да напрајте еден линк за донации кој го засега подобри статии на Ит.мк ќе поможе.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.612
8.257
Мелмак
Дали тогаш можеме да донесеме заклучок дека моменталната политика е квантитет > квалитет?

Не знам, само давав предлог. Гледам дека има доста статии (пошо најновите три ги листа и на форумот, и често се менуваат), ретко која мене лично ми привлекла внимание, а оние кои ми привлекле внимание се обично (мое мислење) прекратки или со премалку корисна содржина (или двете).

Значи мое мислење или што јас би сакал да видам е можеби помалку статии но квалитетни и интересни, со истражувања и споредби наместо само копирани вести од светски портали.

Секако треба и такви стати (кратки вести и што не) да има на светов, но и тие треба да имаат доследен квалитет.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
Буџет е проблемот

Круг е тоа, кога јас ви кажував дека статии за гејминг се форсираат и може место нив да има поинтересни што ќе донесат посети и приходи - ме убедувавте дека тоа се чита.

Мора да имаш интересни статии за да имаш посети, макар и копирани од странски сајтови. Вашиве статии, иако сум ентузијаст за технологија, би ги опишал со еден збор - досадни.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
Пример - Чувајте ги лозинките со NordPass ⋆ IT.mk

LastPass e повеќе популарна, подобра верзија и во БЕСПЛАТНАТА верзија има многу функционалности. Овде мора да се плати по дифолт. За печатни грешки веќе не ни спомнувам, си знаете сами...

• ми се допаѓа
Реакции: D

D

Администратор
31 март 2007
4.139
4.348
www.aqtos.com
Нее, каква Фемина. Бегам од таквите.

Би учествувал, секако :) ако има потреба, зошто да не.

На тема соработка, ако имаш интерес, пиши ми во DM па ке видиме дали може да ја оствариме.

Без да ја тупам премногу ке кажам дека забелешките од последнава страна-две се на место.
Искрено во минатото пробував да образложам буџети и аргументи зошто е тешко да се направи сето ова, но дефинитивно не треба тоа да е изговор. Сме се нафатиле на ова треба да го тераме како што треба.

Ке го смениме ова многу брзо. Stay tuned.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
На тема соработка, ако имаш интерес, пиши ми во DM па ке видиме дали може да ја оствариме.

Без да ја тупам премногу ке кажам дека забелешките од последнава страна-две се на место.
Искрено во минатото пробував да образложам буџети и аргументи зошто е тешко да се направи сето ова, но дефинитивно не треба тоа да е изговор. Сме се нафатиле на ова треба да го тераме како што треба.

Ке го смениме ова многу брзо. Stay tuned.

Прво најмете луѓе што барем имаат интерес и ентузијазам за технологија. Статиите се сувопарни и досадни...

D

Администратор
31 март 2007
4.139
4.348
www.aqtos.com
Прво најмете луѓе што барем имаат интерес и ентузијазам за технологија. Статиите се сувопарни и досадни...

Ентузијазам е релативна ствар особено кога се бара континуитет - зборам и години не недели и месеци.

Интерес секако се има. :)

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.223
16.377
Ама затоа нема еден куп реклами ко на други портали, да ти се смачи од гледање гифови и други глупости.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.467
11.538
Скопје
Играјте над 38 000 Flash игри ⋆ IT.mk
„Напротив, еден проект се има погижено болната прегратка на заборавот целосно да заобиколи над 38 000 игри."
Мартин е страшен поет.
Текстот е напишан на основа дека проектов е супер ствар, а на крај имаме ваква реченица
„За жал, проектот добива малобројни барања за отстранување на одредени Flash содржини.“

Зошто е ова за жал?
Требаше да има многубројни барања за отстранување на Flash игри за да има што помалку или?

WeiWuWei

hello world
17 јануари 2020
286
171
Едно прашање.

Ова се случува трет пат на софтвер и линк промовиран на порталот да има линк со малвер:

Ефикасно справување со фајлови со Search My Files ⋆ IT.mk

Погледнете го атачментот 84275

Му се случило ова на некој друг?
Мне ова ми е трет пат со 3 различни програми.

Screenshot

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.881
34.182
roka.mk

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.776
3.495
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Уууу јакии, ги ставив на вибер, овие би ги заменил со обичните емоџиња, јако!

Transporter444

hello world
11 јуни 2016
95
142
Гостивар
Transporter444's setup  
Processor & Cooler
i7 8700K @ 5 GHz & NZXT Kraken X63
Motherboard
MSI MPG Z390 Gaming Plus
Storage