Исклучи ова ScreenshotЈас уште не најдов начин да ги исклучам известувањата да не ми идаат на имејлот...
Срцка си .Исклучи ова Screenshot
Да се отвори униварзална тема за оглас “купувам“ да не мора да се отвара теми за секакви ситници, да имаме една посебна тема кај што може секој да побара нешто за брза продажба.
Пример: купувам 2gb ddr2. да не мора посебна тема за тие 2gb ddr2 туку ќе се пише во универзалната тема “купувам“
Незнам зошто нема таква тема, дали сте дискутирале претходно за ова ама мислам дека ќе биде од помош, мене многу пати нешто ситници ми требале од денес за утре или во моментот, ќе прегледам набрзина огласи ако не најдам барам од др место не отварам специјално тема за тоа, а можеби некој од нас го имал тоа што го барам.
Не се спомнува политичка опција во мојот постПотполно се согласувам со @Costigan_Jr
Пред кратко време се дискутираше дека нема политика на овој форум, без разлика која политичка опција е на власт.
Погледнете го атачментот 73841
Средено, едитирав. Моја грешка. Повеќе ми беше целта да се насмееме на маката.@Costigan_Jr
Сакал - нејкел ти индиректно ги посочи како крвоцицачи, не ми е поентата да бранам опција, поентата е да не се разгоруваат политички страсти на форумот.
btw Следењето и потеклото на парите е од огромно значење, но за тоа може во друга тема.
Има, Screenshot Но системот никогаш не проработе не знам од која причина...Сметам дека треба да се воведе автоматска цензура на пцовки и навредливи зборови. Истите да бидат означени на експлицитен начин(со * или во боја некако) за да може да се воочи веднаш кој е склон кон вреѓање и кој на кое културолошко ниво е способен да комуницира. Секоја пцовка или вулгарност да му одзема од поените кои ги стекнал на форумот. Истовремено, после одреден број на негативни поени да добие привремен бан. После 3 банирања да се банира перманентно. Многу "разуздани" прсти има и добро би дошло тоа, како освежување на форумов, да се внимава на културата на обраќање.
Она што е најзначајно е да биде автоматски систем, не рачен, така да бан да се добива по автоматизам. Не за друго, туку да им е раат главата на модераторите, барем за оние експлицитните случаи. За оние поимплицитните ќе треба рачно, али сепак во помал број ќе бидат (или не?)
Како и да е, имам забележано дека од технички аспект е решлив проблем и би било добро да се имплементира.
Може ли да се додаде scroll to top копче и на декстоп верзијата, не само за мобилни дисплеи? Скролање до нови мислења линкот некогаш знае да биде заморно, поготово теми со постирани фул големина на слики.
Не поставуваше форумот сам насловите од линкови и вметнуваше слики автоматски?
Го има подолго време. Можеби нешто моментално било. Нејсе.Сега има, немаше.