да ја лади графичкатаАко не се лажам напојувањето обратно треба да лежи, вентилаторот надоле а не нагоре
Тоа ми се виде и мене ептен чудно, што куќиште е ова? Инаку прва работа ново куќиште а после ново напојување вака цела топлина од графичката иде во напојувањето што воопшто не е добро!Ако не се лажам напојувањето обратно треба да лежи, вентилаторот надоле а не нагоре
Све си е у реду не знам што не ви е јасно.Тоа ми се виде и мене ептен чудно, што куќиште е ова? Инаку прва работа ново куќиште а после ново напојување вака цела топлина од графичката иде во напојувањето што воопшто не е добро!
зошто?Под итно да си смениш напојување...греота е таа графичка да се напојува од SAMA Forza.
Абе за таа конфигурација што ја спомнуваш ти си е супер...ама GTX 1080 ti? Даваш 800е за графичка а напајање од 50е...Тоа ми е зборот. Ако си купил квалитетна графичка, земи и напојување крај краева.зошто?
Го користам веке накај 2 години и све си е ок , ако има некоја фрка со него кажи да знам и ја да го шитнам некаде
На него иам закачено колкнат q9550 na 3.5 и си мењам стари клокнати графички на него (gtx8800 ultra, hd4890, HD7970Matrix), све си цепа ок
еве една рецензија за сличен модел од SAMA Sama Forza 800W Titanium Review чим jonnyguru вика дека е ок , значи дека е ок Типов кога ги тестира ги тестира буквално скоро до смрт
На крај краева друго gold psu за 50 евра неам најдено кај нас по продавнициве без да го нарачувам
Знам дека gold молд не е значи дека е најјако или такво нешто ама сепак е поасално
Забегавме со темава малце btw иам едно 10 конфигурации за ставање , смеам да ги бувнам или да правам +10 акаунти![]()
Џабе моабетот кога не се разбираме. И те молам без "Значи да го фрлам и Xeonot од 20.99 долари, иако низ игри и бенчови искористеноста на графичката е 98-99%
И напојувањето не е 50 еур, туку 5980 денари поточно.
да, тогаш се согласувам ама сепак чим ми ги тера старите фурни од графички вајда е барем ок , важно цепа си работиАбе за таа конфигурација што ја спомнуваш ти си е супер...ама GTX 1080 ti? Даваш 800е за графичка а напајање од 50е...Тоа ми е зборот. Ако си купил квалитетна графичка, земи и напојување крај краева.
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден