Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Каде можам да купам добра, не профи штрафилица

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.815
5.520
дечки ако некој сака да купи нешто од COMBO.MK до 5ти април може за сите да давам 15% попуст.

доволно е да ми пушта линк од артиклот во ДМ.
Или да постираш код за попуст од 15% на пример? Ама фалат и основни цени на пола сајт, така да попуст од што нема да знаеме. Хммм...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Vlecka

hello world
28 јуни 2013
461
247
Vlecka's setup  
Processor & Cooler
i5-3570k w/ stock
Motherboard
Gigabyte Z77-DS3H
Storage
Western Digital Caviar Blue 1TB EZEX
PSU
Cooler Master B Series 600W
RAM
2x4GB Kingston HyperX Blue 1600 MHz
Video card
Nvidia GT1030
Case
Cooler Master N200
Mouse
A4Tech X-748K
OS
Windows 7 Ultimate
Предлог сет штрафалица .. дупчалица за почетнички домашни работи? Како тие што ги имаше по рекламите на ИНКО, али не можам да ги најдам сеа.
Цела кујна склопена + закачена на ѕид со ова (минус бушење цигли/бетон со ударна), без мака.
1743207125985.png

Почни со едно вакво евтино да го осетиш алатот пред да купуваш поскапи, јас мислев ќе ми треба и појака ама искрено доволно е .

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Или да постираш код за попуст од 15% на пример? Ама фалат и основни цени на пола сајт, така да попуст од што нема да знаеме. Хммм...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Доста го јадеш човекот, ќе го средат, треба време. И нас сајтот не ни е среден и не ни е секогаш ажуриран, има куп грешки кога работат на него и т.н. Ако на некој нешто му треба нека го бара @BESKO, 100% сум сигурен дека најљубезно и најдругарски ќе биде услужен и ќе добие супер цени за работите. До сега секој пат кога сум соработувал и јас и тие кои ги познавам сме добиле најкоректен и најдобар третман. Безрезервно го препорачувам.

BESKO

hello world
9 јуни 2015
276
404
Не гледам цена на сајтот.
Исто, те молам кажи им да си го средат ова:
Погледнете го атачментот 148696
За кој артикал не гледаш цена на сајтот ?
Фала за препораката во текот на денот треба да се тргне ова Безплатно
Доста го јадеш човекот, ќе го средат, треба време. И нас сајтот не ни е среден и не ни е секогаш ажуриран, има куп грешки кога работат на него и т.н. Ако на некој нешто му треба нека го бара @BESKO, 100% сум сигурен дека најљубезно и најдругарски ќе биде услужен и ќе добие супер цени за работите. До сега секој пат кога сум соработувал и јас и тие кои ги познавам сме добиле најкоректен и најдобар третман. Безрезервно го препорачувам.
Фала многу за убавите зборови .
остај го тој брат нека збори, јас престанав да му обрнам внимание,таков си е , изгледа пред пензија е сега и нема кај да лече комплекси па форумот му е идеалното место мисли.
Предлог сет штрафалица .. дупчалица за почетнички домашни работи? Како тие што ги имаше по рекламите на ИНКО, али не можам да ги најдам сеа.
Можам ова да ти ја понудам за 1150Денари.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.815
5.520
Абе не викам дека не е така. Ама остануваат забелешките како факти. Не го терав јас да се пофали. Еве ај кажи ми како да го прашам за 15% попуст за нешто кога не знам колку е тоа во старт? И за тоа да го прашам во ПП? И така за се што ќе ми фати око? Па побрзо ќе отидам до таму :) А ти никогаш не се пофали со сајтот и да речеш се имате на сајт. плус не гледам кај тебе да има нешто без цена. Дали има или нема грешки, тоа може да те реметиме ако сакаш, ама цени имаш (грешни може, вакви/такви може ама имаш).

Мислењето е автоматски споено:

За кој артикал не гледаш цена на сајтот ?
Чекај, ти навистина не гледаш дека, пола сајт е без цени ???
Фала многу за убавите зборови .
остај го тој брат нека збори, јас престанав да му обрнам внимание,таков си е , изгледа пред пензија е сега и нема кај да лече комплекси па форумот му е идеалното место мисли.
Охо, чул те Алах за пензија, ама имам уште многу да веслам до тогаш. А пред фактите и боговите молчат рекле, ама тебе ти е полесно да навредуваш отколку да признаеш дека има проблеми. Еве повели кажи ми каде имам грешка у последните 2-3 поста и јас ќе заќутам на темава вечно и ќе те фалам на сите. Ајде повели, the floor is all yours Mr. @BESKO .

Последна промена:

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.771
6.482
SK
Ајде пар факти:
  • Ингко (Тотал) во моментов се едни од нај price/performance штрафилици во државава (и општо алати)
  • член на форумов ни дава форумски попуст, и тоа солиден попуст кој не е објавен секаде нашироко туку е овде за нас

И ние сега го потиме за граматички грешки и некомплетни делови од сајт во изработка? Сериозно?

Од мое искуство односот таму во дуќан бил како што треба. Исто и @BESKO овде. Тоа што се мое искуство тиче а за криви дрини за исправање има многу порелевантни и места и време... И што е најважно - порелевантни луѓе за обраќање (и порелевантни јајца за потење).

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.627
1.796
Дали е добар овој компресор за кола или да одам на подобар бренд како Xiaomi за слични пари?

Titanium

hello world
1 март 2024
360
196
Дали е добар овој компресор за кола или да одам на подобар бренд како Xiaomi за слични пари?
Едно од правилата кое се однесува на купување на компресор за кола е:
  • компресор со клипови (да)
  • компресор со мембрана (не)
Така да најдобро да си провериш сам.

@Lokvan
Што се однесува до попустите, дел од членовите на форумов можеби сакаат да останат анонимни, па попустите немаат никаква вредност за нив. Инаку следи ребрендирање во IT.mk Facebook. ;)

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.667
13.717
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Прв контакт со @BESKO , за 1 саат во пораки се договоривме (ми предложи подобри работи) и за уште два-три саати ги имав во рака со нивен транспорт и куп подароци.

15/10

Едит: И да не заборавам, попустот на места беше поголем од 15% :cool:

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.815
5.520
Ајде пар факти:
  • Ингко (Тотал) во моментов се едни од нај price/performance штрафилици во државава (и општо алати)
  • член на форумов ни дава форумски попуст, и тоа солиден попуст кој не е објавен секаде нашироко туку е овде за нас

И ние сега го потиме за граматички грешки и некомплетни делови од сајт во изработка? Сериозно?

Од мое искуство односот таму во дуќан бил како што треба. Исто и @BESKO овде. Тоа што се мое искуство тиче а за криви дрини за исправање има многу порелевантни и места и време... И што е најважно - порелевантни луѓе за обраќање (и порелевантни јајца за потење).
1743258864648.png

ArMaKeDoN98

hello world
7 февруари 2016
298
192
Едно од правилата кое се однесува на купување на компресор за кола е:
  • компресор со клипови (да)
  • компресор со мембрана (не)
Така да најдобро да си провериш сам.

@Lokvan
Што се однесува до попустите, дел од членовите на форумов можеби сакаат да останат анонимни, па попустите немаат никаква вредност за нив. Инаку следи ребрендирање во IT.mk Facebook. ;)
По можност клипот да не е пластичен пошто кај мене за три пумпања си еба мамата

kolesk

lurker
6 февруари 2016
779
1.203
Компресор за кола се зема оригинал од реклама5. Дали vw, ford, toyota не битно.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.789
4.503
Неготино
Компресор за кола се зема оригинал од реклама5. Дали vw, ford, toyota не битно.
Зависи. Јас имам некое рандом 900 денари со метално клипче, купено од продавница за авто делови, гуми и гуми има напумпано. Да, загрева за неколку минути ама си врши работа.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.771
6.482
SK
Чекај вие сте проверувале какви клипови/делови има во компресорчињата за во гепек?
А јас уствари мислев дека јас бил детален... :oops:

Да не бидам погрешно разбран баш ок е муабетот, подобра изработка значи помали шанси утре кога најмалку чекаш тогаш да те остави на цедило уредот. На времето во Меркур земав некое рандом компресорче од Праксис, пар пути сум го пробал онака и фала богу никогаш не ми затребало. Пумпање со стандарден компресор практикувам а ова го рачунам само за итни ситуации. Не ми се верува дека било кои од таквите мали компресорчиња се дизајнирани да издржат честа употреба.
Мислењето е автоматски споено:

@Lokvan
Што е стравот, дека од Евтинија/Комбо.мк ќе организираат герила против дежурните од граматичка полиција? :)

ArMaKeDoN98

hello world
7 февруари 2016
298
192
Дап, намената им е ептен недај боже ..... и гумата на точакот да си ја пумпаш. То је то.
зависи колку си спремен пари да пуштиш пример еве профи што никогаш нема на пат да те остави ама цената си ја прави таква дали ќе ја земеш или ќе се коцкаш со кинески пластики метален комп

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.204
1.224
Скопје
Прв контакт со @BESKO , за 1 саат во пораки се договоривме (ми предложи подобри работи) и за уште два-три саати ги имав во рака со нивен транспорт и куп подароци.

15/10

Едит: И да не заборавам, попустот на места беше поголем од 15% :cool:
Исто и јас да го пофалам @BESKO , откако се договоривме за неполни 20 минути пратката ми беше на врата :) Со попуст повеќе од договорено и доста подароци :)

ArMaKeDoN98

hello world
7 февруари 2016
298
192
Го земав комбото комбо пред некои 20 дена и пошто немав сеуште момент клуч денес го добив решив да го тестирам ова ударното што како оди, со полна батерија на 2ач сила на одвртување му е некои 125-30 нм а сила на стегање некои 150-60, онака на рака лежи добро и за лесни работи околку велосипед кола и слично ќе врши работа, ова го кажувам за некој доколку го интересираше дали испорачува 400нм и 550нм за одвртување од спецификациите.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.317
5.312
Скопје
hackitfree.github.io
TOTAL Компресор За Кола, TTAC2506 | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК овој боље изгледа (y)
Или овој TOTAL Компресор мал 20V TACLI2018 | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК

BESKO

hello world
9 јуни 2015
276
404
Го земав комбото комбо пред некои 20 дена и пошто немав сеуште момент клуч денес го добив решив да го тестирам ова ударното што како оди, со полна батерија на 2ач сила на одвртување му е некои 125-30 нм а сила на стегање некои 150-60, онака на рака лежи добро и за лесни работи околку велосипед кола и слично ќе врши работа, ова го кажувам за некој доколку го интересираше дали испорачува 400нм и 550нм за одвртување од спецификациите.
а го проба со поголема батерија ?

462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно