Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
земав рутер да го поделам Кабелскиот интернет (Каблетел) ама нз како да си ставам пасс на рутерот да не може секој да ми го користи. Никогаш сум немал пасс на интернетот? Може некој да ми објасни ?
Каков рутер, кој модел?.. Претпоставувам бежичен, бидејќи велиш да не може секој да ми го кориисти. Треба да влезеш во менито на рутерот, преку адреса 192.168.1.1, и со пасворд кој зависи од брендот. Може да е admin/admin, или нешто слично. Но мораш да го пишеш кој рутер е.
levelone e рутерот, ама кога пробав со лаптопот, и кога се конектирав не ми побара пасс, знам треба да се влезе во рутетот, влегов ама нз како да си направам пасс ?
земав рутер да го поделам Кабелскиот интернет (Каблетел) ама нз како да си ставам пасс на рутерот да не може секој да ми го користи. Никогаш сум немал пасс на интернетот? Може некој да ми објасни ?
Па имаш пасворд кога треба да се конектираш на кабелтел,јас порано делев нет со еден другар и никогаш немав ставено пасворд на рутерот,мислам дека тој едниот што е потребен за конекција е доволен.