Sonoff Pow R2 е најпрецизен од сите. Со статистика со све.Ајде малку помош?
Кој од овие мерачи? Знаеме што ке се мери.
Првите два се тајмери, не се мерачи.Ајде малку помош?
Кој од овие мерачи? Знаеме што ке се мери.
Ноември@Necromancer Друга како што прочитав ти имаш Mitsu LN 12 Че те замолам да кажеш потрошувачка .. за другар мој е вчера порача црна за 17м2 соба
Се прашував колку време ќе ти треба да го видиш постот...@Lokvan лајкс дис
WOOOW. Колку е ефикасно ова?Е то ти е на -20 и кусур во Битола, ама фаворитот си крцка, гајле си немаДифрост? а шо беше то?
Погледнете го атачментот 70513
На зграда во БТ, течело од олукот надолу и ја има оковано надворешната.. Шо монтер ќе да беше на ваква позиција да ја клај бе?
Одличо работи климата. Куќа со дрвена словенска дограма и термопан стакла + фасада цемент (дебела). Дограмата одлично дихтува, не е крива, не пушта и така. Енергетски можеби не може да се носи со PVC ама за сега не размислувам да ја менувам. Ме чеша газот да наместам нови термопани со К-стакло на југозападните прозори чисто да видам дали нешто ќе добијам.@FLEGMA Brat, aj te molam tuka postiraj malku iskustvo so Aeri 3,5kata shto ja imas vo detska staveno. Slichno i jas imam 15tina m2 detska shto ke treba vo bliska idnina da ja gream so klima. Kako raboti klimata? Kolku dolgo ja imas? Kukja ili stan? Izolacija?
Pa vo odnos na potroshuvachka, nemam merach na nea, ne mozam da kazam kolku e ekonomichna i kolku troshi, drugo ne znam shto bi kazal, si tera rabota super. Ako neshto konkretno te interesira, slobodno prashaj.@Juve_fanatic,
кога ќе направиш ревју на FH35?
Пред два месеца се консултирав со форумџии и земав аери 3,5. не дека не сум задоволен со оглед просторијата која ја загревам, но во периодот на ниски температури под нулата се слушаше силно бучење на надворешната единица . компресорот као да ке здивнеше во секој момент. ја проверив температурата надвор минус 10, а внатресната единица беше подесена на 25 степени фен на трето ниво најјако. кога ја намалив брзината на вентилаторот(фенот) на прво ниво се намали бучавата но и топлината во собата нормално. прашувам до соодветните познавачи грешка при ракување или нешто е проблем со единицата надвор или компресорот.
broadlink rm mini 3Некој смарт уред да можам да ја командам преку вифи?
SSD M.2 2TB TEAM GROUP MP33 NVMe, TM8FP6002T0C101
16.360,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
SSD M.2 1TB CRUCIAL P310 NVMe PCIe Gen4, CT1000P310SSD8
9.960,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
RAM DDR4 4GB 2133MHz G.SKILL F4-2133C15S-4GIS
2.600,00 ден