Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

IT.mk Огласник [change log, информации, забелешки]

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.588
6.028
Битола
До администраторите: треба да огласам еден оглас наново бидејќи истече. Дали и како може да се затвори стариот оглас во тој случај бидејќи не е потребен повеќе, а и два ќе бидат исти па постои шанса за забуна.

Исто така, коментарите за цените и намалувањето на цените од стариот сакам да се задржи така што...

Убаво би било да може да се продолжи т.е. ре-објави наново стариот оглас за да не се губи дискусијата, но ете валјда нема таква опција?

Последна промена:
  • ми се допаѓа
Реакции: marv

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.784
33.893
roka.mk
Автоматски се затвараат старите огласи.
А за реобнова ќе разгледаме ќе се исконнсултираме може и да е ок идеа.
До администраторите: треба да огласам еден оглас наново бидејќи истече. Дали и како може да се затвори стариот оглас во тој случај бидејќи не е потребен повеќе, а и два ќе бидат исти па постои шанса за забуна.

Исто така, коментарите за цените и намалувањето на цените од стариот сакам да се задржи така што...

Убаво би било да може да се продолжи т.е. ре-објави наново стариот оглас за да не се губи дискусијата, но ете валјда нема таква опција?

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.588
6.028
Битола
Одамна постои овој проблем со огласите каде ознаките не ги зачувува и ги ресетира на „array", a состојбата во „не е назначено“ иако редовно ја местам на нешто друго, во случајов „користен одлично сочуван“ три пати наместив.

Y9o6bKFaWm.jpg

Последна промена:

Peceto

hello world
24 јули 2012
81
111
Вашата тема Logitech + Nokia Siemens Booster Box беше избришана. Причина: Za podobra preglwdnost. Eden proizvod vo oglas
Само еден производ во оглас? Тоа згрешив или ?

Rejzerot

Баниран/a
19 мај 2022
692
1.237
Скопје
Пишав пред некој ден ПП до Калчо, не е средено. Ова ми се случува втор пат иако имам платено leet.
Погледнете го атачментот 122783
Ке се надоврзам и јас на овој проблем,купено комплетирано за 5 огласи за 30 дена,и ми ја дава истата порака.

@Fatal1ty_

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
196
198

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Win+R: ping fatality dot com. [mention]Fatal1ty_ [/mention]

f2be7e3968d53a5d83a268cd8473b90a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alucard

poweruser
22 октомври 2012
2.036
2.073
Скопје, Македонија
Одамна нема ново инфо пишано на темава, па да прашам како оди огласувањето сега, односно колку огласи и нивно времетраење има со Free, Basic и 1337 членство?

Маша

user
24 април 2007
1.052
2.828
Одамна нема ново инфо пишано на темава, па да прашам како оди огласувањето сега, односно колку огласи и нивно времетраење има со Free, Basic и 1337 членство?
Фри имаат еден оглас месечно, со членство неограничено. Чинам сите истекуваат за 60 дена, нека ме поправат ако грешам тие што огласуваат.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.328
Скопје
androgaming.com
Пошто старите добри членови ги маргинализиравте со неправди и правила од 1 оглас месечно, ај сега на сите членови што имаат платено активно членство, истото да им го продолжите за една недела бесплатно. Пошто толку беше вкупниот downtime оваа година (до сега).

Supervisor

hello world
15 октомври 2008
86
24
Здраво, како може да се претплати и да се стане член за да се објави оглас претплатите не се возможни на вашата страна.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно