Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

GLEY.mk - Прва македонска национална стриминг платформа

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.495
Скопје
Имаат ли некаква заштита да не може да се вадат содржините од Gley?
Аман Марсело, аман! На првата страна имам напишано. Уште во првиот пост! Па и подолу имам напишано детално. Па и ти имаш постирано веднаш пред мојот каде што е објаснето........
Прати ми user/pass по приватна порака да видам дали нешто смениле.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
565
Аман Марсело, аман! На првата страна имам напишано. Уште во првиот пост! Па и подолу имам напишано детално. Па и ти имаш постирано веднаш пред мојот каде што е објаснето........
Се имам регистрирано на Gley ама немам активирано пакет. Првиот пат кога го пуштија ми дозволи гледање содржини без претплата 2-3 дена.

Мене само ме интересираше дали воопшто сега се заштитени Gley?

Знам сме пишувале тука но ме интересира дали воопшто постои опција едноставна да се земаат содржини од Gley и други сервиси. Пример некоја програма, додаток и да си ја симнеш содржината за да ја гледаш офлајн.

HBO знам дека има опција за офлајн гледање содржините.

filipkir

user
17 јуни 2009
1.194
1.910
Скопје
Дечки, ќе ве замолам за помош. Ќе може некој да ми ја симне серијата "Фамилијата Марковски"? Ја нема веќе на официјалниот Youtube Канал. Незнам зошто ја избришале.

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.589
6.864
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
565
Го читав она интервју на порталот it.mk и на крајот изјавија дека ќе имаат два проекти регионални на кој се ко-продукција и еден македонски.

Знае некој кој се тие проекти? Филмови се или серии?

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
565
Почнаа и понуда преку оператор. Први на кој имаат понуда е А1.

Уште да си отворат телевизиски канали и да го направат истиот шаблон на работа како HBO.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.719
3.390
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
зошто некој би зел глеј покрај хбо макс?
За да се даде поддршка на македонската продукција, и да се мотивира да прават повеќе филмови и серии, за пример можеш да ги видиш комшиите наши срби што почнаа да прават серии секој месец како да се песни од гранд продукција. Меѓудругото ќе гледаш балканска содржина.

Bate Sase

Баниран/a
27 мај 2021
638
826
Недојдија
За да се даде поддршка на македонската продукција, и да се мотивира да прават повеќе филмови и серии, за пример можеш да ги видиш комшиите наши срби што почнаа да прават серии секој месец како да се песни од гранд продукција. Меѓудругото ќе гледаш балканска содржина.
Во кој сон ти падна идејата да не споредуваш на со србите побогу?
Тие одсекогаш имале филмска продукција.
Глеј.мк освен Преспав што друго ќе пуштат?
Сенки, Среќна Нова 49 можеби за тие што не ги гледале?
Ќе сме ја мотивирале македонската продукција со претплата на глеј мк! :ROFLMAO:

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.317
5.311
Скопје
hackitfree.github.io
Во кој сон ти падна идејата да не споредуваш на со србите побогу?
Тие одсекогаш имале филмска продукција.
Глеј.мк освен Преспав што друго ќе пуштат?
Сенки, Среќна Нова 49 можеби за тие што не ги гледале?
Ќе сме ја мотивирале македонската продукција со претплата на глеј мк! :ROFLMAO:
„Тетовирање„ несмееш да заборавиш да го спомнеш

Bate Sase

Баниран/a
27 мај 2021
638
826
Недојдија
„Тетовирање„ несмееш да заборавиш да го спомнеш

Ауу готово, веќе се чуствувам мотивирано да ги мотивирам Глеј.мк. Како ли само не ми текнало да го гледам легендарниот Тетовирање со уште полегендарниот Мето Јовановски на кој ни Клинт Иствуд не му е рамен? :LOL:

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
565
Охо продукцијава што го сними Преспав најавуваа уште некој серии дека ќе снимаат и ќе ги има на Gley.

Засега и јас не сум претплатен на ова. Не дека не треба да се дава подршка на наш сервис за гледање серии и филмови но доколку се понуди нешто ново а ќе привлече внимание можеби и би подразмислил. Засега само HBO Max користам.

Српскиве серии Телма телевизија ги имаат од понеделник до четврток во 22:15 часот. Сега ја емитуваат Калкански кругови а пред оваа ги емитуваа прво Тајкун па потоа и Клан. Така да за тие серии може и на Телма телевизија да се гледаат не е проблем што ќе се гледа по една епизода дневно.

Последна промена:

cyberbaze

hello world
20 јуни 2009
291
250
По оваа логика, колкава е веројатноста за се сними содржина во македонска продукција која е 5% квалитетна како продукцијата од милијарди долари која е достапна на хбо макс? :)

Bate Sase

Баниран/a
27 мај 2021
638
826
Недојдија
Охо продукцијава што го сними Преспав најавуваа уште некој серии дека ќе снимаат и ќе ги има на Gley.
Охо продукција е надеж за македонската продукција. У тоа нема сумња. Ама неможе едно глеј.мк вчера го отвараат и со една серија одма да кешираат. Имаат да месат да размесуваат и да печат и да јадат силни фурни леб и бурек додека станат вистински фактор.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.391
12.331
Скопје
androgaming.com
Охо продукција се тешки аматери во пласман на производи. Ниво = јутјубер.

Не спонтано, не природно, директно во фаца секој можен спонзор во секој втор кадар.

Тоа што има релативно добар успех е што нема друго и пред се благодарение на Сашо Кокаланов и Вардан Тозија. Како и прилично добрата актерска екипа. Глумците се искусни и уходани, благодарение на театарот.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
565
Во емисија за Радио МОФ сипственикот и основач на Gley Дарко Перушевски изјави дека планираат да понудат и Live еvents односно преноси во живо на спортски содржини нормално не овие подобриве затоа што тие се премногу и скапи.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
565
Заборавив да пишам дека исто во план им е да воведат и пакет со реклами кој најверојатно ќе биде бесплатен. Нешто што некој стриминг услуги од други држави во светот го нудат како или бесплатна или пакет за некоја најниска цена.

Petarys

hello world
28 јули 2009
254
449
Прага, Чешка
Човекот е напаст на секој можен македонски форум...

• wow
Реакции: Avid
462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно