ContentBot
Робот (content unit)
Вистински гледавме на GLEY.mk [рецензија] ⋆ IT.mk
Некаде од 2010 кога Netflix и Hulu започнаa со својот онлајн стрим сервис, начинот на кој луѓето ја „конзумираат“ телевизиската програма засекогаш се
Аман Марсело, аман! На првата страна имам напишано. Уште во првиот пост! Па и подолу имам напишано детално. Па и ти имаш постирано веднаш пред мојот каде што е објаснето........Имаат ли некаква заштита да не може да се вадат содржините од Gley?
Се имам регистрирано на Gley ама немам активирано пакет. Првиот пат кога го пуштија ми дозволи гледање содржини без претплата 2-3 дена.Аман Марсело, аман! На првата страна имам напишано. Уште во првиот пост! Па и подолу имам напишано детално. Па и ти имаш постирано веднаш пред мојот каде што е објаснето........
Прати ми user/pass по приватна порака да видам дали нешто смениле.
За да се претплатиш на GLEY, duuuuh.Незнам зошто ја избришале.
За да се даде поддршка на македонската продукција, и да се мотивира да прават повеќе филмови и серии, за пример можеш да ги видиш комшиите наши срби што почнаа да прават серии секој месец како да се песни од гранд продукција. Меѓудругото ќе гледаш балканска содржина.зошто некој би зел глеј покрај хбо макс?
Во кој сон ти падна идејата да не споредуваш на со србите побогу?За да се даде поддршка на македонската продукција, и да се мотивира да прават повеќе филмови и серии, за пример можеш да ги видиш комшиите наши срби што почнаа да прават серии секој месец како да се песни од гранд продукција. Меѓудругото ќе гледаш балканска содржина.
„Тетовирање„ несмееш да заборавиш да го спомнешВо кој сон ти падна идејата да не споредуваш на со србите побогу?
Тие одсекогаш имале филмска продукција.
Глеј.мк освен Преспав што друго ќе пуштат?
Сенки, Среќна Нова 49 можеби за тие што не ги гледале?
Ќе сме ја мотивирале македонската продукција со претплата на глеј мк!![]()
Ауу готово, веќе се чуствувам мотивирано да ги мотивирам Глеј.мк. Како ли само не ми текнало да го гледам легендарниот Тетовирање со уште полегендарниот Мето Јовановски на кој ни Клинт Иствуд не му е рамен?„Тетовирање„ несмееш да заборавиш да го спомнеш
![]()
'Тетовирање', на Столе Попов! Е**но легендарен филм!
Ако малце ги имате подзаборавено легендарните реплики:- Што сум кревал рака, бе...- Признај, пи**а ти материна, ПРИЗНАЈ!- Бекни бе, ќе ми снема лента...- Ороспииве на страна, а вие крадачи во строј, по еден- Итн...Значи дека е време за прегледување на единствениот 'Тетовирање', на Столе Попов! ;)labavo.mk
По оваа логика, колкава е веројатноста за се сними содржина во македонска продукција која е 5% квалитетна како продукцијата од милијарди долари која е достапна на хбо макс?За да се даде поддршка на македонската продукција, и да се мотивира да прават повеќе филмови и серии, за пример можеш да ги видиш комшиите наши срби што почнаа да прават серии секој месец како да се песни од гранд продукција. Меѓудругото ќе гледаш балканска содржина.
Охо продукција е надеж за македонската продукција. У тоа нема сумња. Ама неможе едно глеј.мк вчера го отвараат и со една серија одма да кешираат. Имаат да месат да размесуваат и да печат и да јадат силни фурни леб и бурек додека станат вистински фактор.Охо продукцијава што го сними Преспав најавуваа уште некој серии дека ќе снимаат и ќе ги има на Gley.
Човекот е напаст на секој можен македонски форум...Аман Марсело, аман! На првата страна имам напишано. Уште во првиот пост! Па и подолу имам напишано детално. Па и ти имаш постирано веднаш пред мојот каде што е објаснето........
Прати ми user/pass по приватна порака да видам дали нешто смениле.
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден