MikickoHC
user
Tаман за роденден6 Април е саемот.
Кумац а тоа 20ти што е?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Tаман за роденден6 Април е саемот.
Погрешна информација, ако грешам нека ме некој исправи.Кумац а тоа 20ти што е?
Па има 1месец припреми и 2дена пред идење у карантинУбаво да се појде. За жал и јас не можам да мрднам од пред компјутер деновиве. Кажујте ако некој оди и ако има можност да нарачаме нешто. Батерии на пример![]()
Ја сум за. Да се организирамеБогами има што да се види во Софија, убаво би било ако некој оди да ни пренесе овде импресии.![]()
Ај сега кај Кралицата да ти направи ритуал со мачот официјално да е. Само пази стара е и се тресат раце.
Погледнете го атачментот 72407
Погледнете го атачментот 72408
Погледнете го атачментот 72409
Погледнете го атачментот 72410
Погледнете го атачментот 72411
Погледнете го атачментот 72412
Погледнете го атачментот 72413
Сега си направив беља, ќе треба да барам златен атомизер со liquid control (само тоа немам :hay. Неговиот дриптип патува, тоа не е проблем.
Инаку си работи, 30W ми се и премногу. Понекогаш како да не фаќа некое копче, или така ми се чини... Многу читам ривјуа што го критикуваа. :hay:
Беше спакувано само во онаква кесичка со воздушни меурчиња, ни хартија, ни кутија, ништо. Уште подобро, да не правам многу ѓубре.
Малку е лесничко (но тоа е добро за носење) и кога ќе го фатиш во рака се познава дека не е дрво, но од подалеку не.
Сега од сликиве гледам дека изгледа како да не се зашрафува атомизерот докрај, го проверив конекторот и е на федер, и тоа многу лесно оди федерот. Проверив со друг атомизер и убаво се зашрафува, нема процеп, но пак изгледа како да има, можеби тие прорезите горе (издигнатите делови) прават да изгледа така, иако не пробива светлина.
Погледнете го атачментот 72407
Погледнете го атачментот 72408
Погледнете го атачментот 72409
Погледнете го атачментот 72410
Погледнете го атачментот 72411
Погледнете го атачментот 72412
Погледнете го атачментот 72413
Сега си направив беља, ќе треба да барам златен атомизер со liquid control (само тоа немам :hay. Неговиот дриптип патува, тоа не е проблем.
Инаку си работи, 30W ми се и премногу. Понекогаш како да не фаќа некое копче, или така ми се чини... Многу читам ривјуа што го критикуваа. :hay:
Беше спакувано само во онаква кесичка со воздушни меурчиња, ни хартија, ни кутија, ништо. Уште подобро, да не правам многу ѓубре.
Малку е лесничко (но тоа е добро за носење) и кога ќе го фатиш во рака се познава дека не е дрво, но од подалеку не.
Сега од сликиве гледам дека изгледа како да не се зашрафува атомизерот докрај, го проверив конекторот и е на федер, и тоа многу лесно оди федерот. Проверив со друг атомизер и убаво се зашрафува, нема процеп, но пак изгледа како да има, можеби тие прорезите горе (издигнатите делови) прават да изгледа така, иако не пробива светлина.
Амди Coca Cola вели „Ќе му легне како сарма у Шутка“Чинам дека едно златно Џуџе од 3мл би му легнало како на Трамп шамар!
Само на кој датум е точно дали е на 6 или на 20 Април?