Како што кажа Метузалем. :hay:Интересно е дека (прв пат гледам) умрела имаат и бази литраши (PG и VG). Немам информација каков им е квалитетот но во зорт може да завршат работа.
Ако некој има искуство со овие бази нека го сподели.
Воедно тоа се единствени производи (според мене) што вреди да се купуваат од нив ... додека не им текне да им ја дуплираат цената
И овие од амбрела не се ншто посебно. Но со оглед на цената и достапноста си бркаат работа.^ Шведска?
Морав да го проверам тоа. Ги сликнав и старите ПГ и ВГ за потсетување:
Погледнете го атачментот 62032
ПГ - Dow Europe GMBH Германија
ВГ - Peter Cramer Central Europe s.r.o. Чешка
Новите ВГ што ги земав во петокот:
Погледнете го атачментот 62033
AAK Baltic - Шведска
Тоа е тоа со Амбрела, никогаш не сме на чисто.
Старото ВГ ми е ептен на крај, затоа и се појачав викендов. Требаше и манџа да правам, ама пуста мрза ме спречи во намерите. :hay:
Денес баш ќе запнам и така сум на резерва (само 400мл :innocentи ќе ги споредам "чешкиот" и "шведскиот" глицерин.
Шала на страна, од старите ПГ/ВГ сум ептен задоволен. Немаат чудни мириси, глицеринот е баш глицерин, како мед е кога се точи, за разлика од тој на Интер-Хем кој беше гола вода и смрдеше на хемија.
Со тој од Интер-Хем направив две шишенца манџа од по 200мл и не ми дојде памет, па по некое време смуќкав уште едно. Третото заврши у WC шоља, а интер-хемовиот глицерин во канта. Слично искуство имаше и @Gajche-X (осетил чуден мирис кога го тестирал), а и @MikickoHC имаше негативен коментар (ВГ-то и така и така, а ПГ-то "не е за нашава работа").
Штета за Молин што се повлекоа. Инавера сеуште е во игра, ама мачно е нарачување ПГ/ВГ од надвор. Литрашите секогаш ми завршувале на царина (2 евра за проверка), а и поштарината е безобразна. За утеха, со нив секогаш сме на чисто што се однесува до квалитетот.
Хахахах, е стварно се умрела^ Оставиш 3.000 денари во продавница. И не важи попустот за тие 3.000 денари. :hay:
Заборави да ги пофалиш за експедитивноста и брзината
Вирџинијата е чудна арома да знаеш. Може да ти се допадне а може и да ти има вкус на детергент. На двајца дадов од неа да пробаат и вака ми ја опишаа. Едниот беше ОК а на другиот му беше чудна.Двете вирџинии се по препорака на @Astraion. Само ако не ми се погодат!
Не работи овој купон, пробано неколку пати. После последниот купон не работи POTV.Во Инавера купонот "POTV" за 10% важи во секое време.
Гуру,а и јас не сум во тек. До кога може да се нарача од фастек? И до кога ќе им трае полувреме да се вратат пак на работа?Рекоа дека ќе има, а колку %, не се знае засега.
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден