Топ е, јас баталив и модови и се, сега само со caliburn-от сум. Си напраив течност со 25ка никотин, послаб никотин не задоволува.Брату ај ако можеш пиши како си задоволен од Caliburn, US $44.98 25% OFF|In Stock!!! UWELL Caliburn Portable System Kit and 1 Pack 2ml Refillable Cartridge Top Fill Vape Pod vs justfog minifit kit-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group, добра е понудава, се спремам да го нарачувам.
Ако бараат само да им потврдиш со име на фирма може да лупнеш некоја стечајна од ракав, само да не ја проверуваат.Ако тепаш време, тепај во Британија, имаат продавници што не ја почитуваат (или ја заобиколуваат) Директивата - шиткаат нешто повеќе од капки за очи. Работата е само да се најде кои праќаат до кај нас, и да имаат поволен шипинг (во секој случај е многу помал од оној од Америка).
Сега ја пробав оваа, ветуваше, има да не` одбереш како земја, но сосема на крај вика дека не испорачува на наша адреса. Демек шиткаат само на фирми, а „докажуваш“ така што само ќе пишеш име на фирмата. :hay:
Туу јас пред 6-7 саати го нарачав од али, го имав нарачано од фт пред неколку месеци, ама 3 недели го чекав само за да се шипне и не ми се чекаше толку и откажав. Сеа не знам дали можам да ја откажам нарачкава, да ми вратат пари и пак да нарачам од фт. Околу 38$ ме фати се плус 4 кетриџи, мислам дека не е лоша понудата, а стварно не ми се чека 2 месеци, знам дека со postnl од фт за макс 3 недели ке стигне...Топ е, јас баталив и модови и се, сега само со caliburn-от сум. Си напраив течност со 25ка никотин, послаб никотин не задоволува.
Батеријата е онака, по 2-3 пати на ден ја пунам, околу две недели го имам и почна веќе да се деградира. Поготово ако chain вејпаш, батеријата ќе цркне за 2-3 саати. До сега имам приметено дека батеријата е послаба за 30% од прилика. Се надевам дека нема да паѓа се повеќе и повеќе.
Loose mtl е, да беше малку по restricted ќе беше супер, ама можеш да ги затнеш дупчињата од страна.
Подовите се добри (сега за сега), со првиот под сум веќе 2 недели и уште нема изгорено или да се губи вкусот од течноста.
Течност полнам по 1-2 пати на ден (2-4ml).
Задоволен сум од вејпот, единствена маана му е батеријата, и ме изненади што толку брзо почна да се деградира...
Инаку ако се одлучиш да нарачаш, не би ти препорачал од Алиекспресс, јас нарачав од таму и чекав 2 месеци, отворив dispute, ми ги вратија парите и по две недели стигна пакетот во пошта, а во меѓувреме го нарачав од ФТ со холандската пошта и стигна за 3 недели, плус на ФТ ти е доста поефтино (~30$), а ако начекаш попуст и помалку. Uwell имаат ненормално добар customer support, стално ти пишуваат и одма враќаат на пораки, немам коментар за тоа, свака им част. Dispute-от го одобрија за 5 минути.
Ако те интересира нешто друго, пиши![]()
Дечки колку трает греачите на Наутилус 2с да не знајт некој
Sent from my iPhone using Tapatalk
На обичниот траат ~3 недели, не гледам зошто и овие не би трале приближно толку, дизајнот им е ист и се компатибилни.
Со внатрешна ти е пали вози, дека ќе го фрлиш со многу полнења е мала шансата, за тоа време или ќе ги оставиш електронскиве или ќе го скршиш модот, ако цркни од премногу циклуси на батеријата, од мене имаш нов
За МТЛ поголема батерија од 3000 mAh нема али е доволно да ти турни цел ден, предноста е што можиш да ја смениш кога сакаш, мана е што е додатен трошок за батерии па и полнач, треба да се претпазлив со нив, не сакаат носење во џебови, мора секогаш да се заштитени да не нè пишат по весници.
Cuboid mini ти е многу добар мод за до 80в го имав и сега пак го нарачав го препорачувам на секојЗатоа мој предлог ти е да си купиш иповер со 5000мах 29 долари или јојетецх кубоид мини со 2400 мах 14 долари,и не се замараш со надворешни батерии
US $21.49 20% OFF| Original Eleaf iPower 80W MOD 5000mah Battery & 40W iStick Power Nano Mod 1100mah Fit Melo 3/ Melo 3 Mini Tank E Cig Vape Mod-in Electronic Cigarette Batteries from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
US $13.9 |Original Joyetech Cuboid Mini Battery 80W 2400mah Built in Battery VS Cuboid tap 228W 18650 battery mod Electronic Cigarette mod-in Electronic Cigarette Batteries from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Cuboid mini ти е многу добар мод за до 80в го имав и сега пак го нарачав го препорачувам на секојАли ќе го нема изгледа повеќе се помалку и помалку го има сега на AliExpress го има само сив и бел црн го нема кај никој продавач изгледа се трошат последните залихи
Испратено од DRA-L21 преку IT.mk форум апликација
Јас го платив 18.25 со Lyche atomizerOriginal Joyetech Cuboid Mini од линков е оригинал
Sent from my iPhone using Tapatalk

Кога сме кај модови со вградена батерија има нешто и тука, незнам дали сум ја спомнал странава досега vaporl.com стално имаат некои попусти, промоции и сл.
Првин да кажам за vaporesso luxe мислам дека некој го сакаше да го купи тука е поефтин, на фасттек на пример е над 50$.
Vaporesso LUXE 220W Touch Screen TC Box Mod
35.17
И ова не е лошо
Dovpo Nickel 230W TC Vape Mod - Dual 18650
35.28
Еве и нешто со вградена батерија што ми фаќа око како поефтино од други места.
OBS Cube Starter Kit - 3000mAh & 4ml
27.52
VOOPOO Drag Mini Box Mod - 177W & 4400mAh
31.58
Има и атомизерчиња ефтинки, ориџинале само клон јок.
АЈМО АЈМО ЈОШ МАЛО ПА НЕСТАЛО
БИК ЖИЛЕТИ КАМЕН ЗА ПЕТИ БАТЕРЕ ЗА САТ БАТЕРЕ ЗА САТ
Sent from my A7 using Tapatalk
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден