AlexanderMK
Practice makes perfect
Не испорачуваат за Македонија.Анегдота ова да не е некоја? колку е шипинг?
Не испорачуваат за Македонија.Анегдота ова да не е некоја? колку е шипинг?
Vidi go sledam celo vreme najeftin do sega sum go videl za 75 dolari go ima i na fast tech po 88 dolari e, ako kupuvas ispitaj ubavo sigurno go ima na forumive deka e tuka 9 dolari no pak ke ti kazam mnogu tesko za da bide realno
sega probav da go kupam nema shipping. ne dava da se kupi fora e nekoja izgledaАнегдота ова да не е некоја? колку е шипинг?
Незнам сега ама порано ги имаше во умрела и беа околу 140ден.да да со него мислев, е да се губи цврстина и тоа е гумено внатре, ама па за некои атомизери ми брка работа, затоа го спомнав
Пак ќе ги спомнам Гигадринкс братјата, имаат VTC5, VTC6, 30Q итн. за убави цени.Ако ги купам кај нас (или во Солун) Sony VTC5 ќе ми дојдат горе доле 80 евра.
Да, одлично. извини не се разбравме. Мојот пост беше општо видување а не реплика на твојот. Баш ми е драго што има и друг културен добавувач за кој јас лично не бев чул.Не ми беше конкретно само за батерии, во право си што си пишал. Има многу други работи, се што можеш да замислиш, а поготово за нас DIY насочените има доста алатки и помагала. Секако дека за доста работи не се исплати да се нарачува од кај нив, кога Али ги има истите производи поефтино. Ама сакав да споделам искуство на фирма-клиент кое ретко се доживува при онлајн купување.
И чисто онака колку често имат попусти на фтКолеги попустот на фт до кога ќе трае знам дека е до 29 само до колку саат
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Незнам зашто стално ги утињамИ чисто онака колку често имат попусти на фт
Sent from my iPhone using Tapatalk