MagicalTurtle
hello world
- 17 април 2020
- 160
- 229
Бесплатна е за земање Evil Genius, но треба да се регистрирате на rebellion.com и да го врзете Steam акаунтот: https://rebellion.com/evil-genius-now-available-free/
STAR DEAL
TIME REMAINING 44H:36M:26S
Project CARS 2 - Deluxe Edition
-85%
MKD 5,113.84
MKD 766.59
Fanatical
Обично на Fanatical за Steam зимам кодови, но најверојатно ако има некоја игра екслузивна за Epic store или за GOG може и за нив да даде код. За Project CARS 2 наведува дека е Steam код.
Погледнете го атачментот 87345
Фала, чим имаш и ти купувано претходно значи ок е страната. Ќе размислам дали ќе ја земам играва, не знам колку има поента на тастатура да се игра.
Фала, чим имаш и ти купувано претходно значи ок е страната. Ќе размислам дали ќе ја земам играва, не знам колку има поента на тастатура да се игра.
Ако планираш во иднина да зимаш некаков волан тогаш играва има смисла и те како, на трастатура само ако сакас да си плакнеш очи.Фала, чим имаш и ти купувано претходно значи ок е страната. Ќе размислам дали ќе ја земам играва, не знам колку има поента на тастатура да се игра.
Ако планираш во иднина да зимаш некаков волан тогаш играва има смисла и те како, на трастатура само ако сакас да си плакнеш очи.
Од игри обично ако го земам основниот пакет од некој од официјаните продавници на попуст, обично на овие ги наоѓам ДЛЦ-та на попуст.
На пример од Fanatical ги имам земено:
Shadow of the Tomb Raider - Definitive Edition Upgrade
Homeworld Remastered Collection
Sniper: Ghost Warrior Trilogy
Инаку на сајтот имаат и комплети со книги на разни теми, ја имам земено за Project Planning Bundle.
Project Planning Bundle
Сите статии од вчера, се за вакво нешто. GTA V бесплатна, исклучиво на Epic Store. A и си подостаре веќе GTA, 5+ за ПЦ, а уште постара за конзоли.
Кој нема акаунт, одма ќе си направи, најмал и брзо решлив проблем.
Let's wait and see.
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
MB 1700 B760M D3HP DDR4 GIGABYTE, 4xDDR4 5333MHz(OC), 2xM.2, VGA, HDMI, PCIex16, 2xPCIex1, 4xSATAIII, 5xUSB3.2Gen1,2xUSB 2.0,1xType-C,2.5Gb LAN
6.380,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI TURBO CHARGING (USB-A) 45W, charging cable not included, BHR07SLEU
790,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
WALIKING PAD XIAOMI KINGSMITH X21
48.990,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден