Chiller
user
Не им го бива базенот на коинтелект, секој втор ден имаат проблеми.
stratum+tcp://66.55.92.74:8000 стави ја оваа како главна а 73 како фејловер и нема да имаш проблеми.Не им го бива базенот на коинтелект, секој втор ден имаат проблеми.
Фала за инфото, малце подобро работи сега ама пак имаат проблем. Од поддршка ми пишаа дека имаат проблем кој не зависел од нив туку од хостингот нивен..stratum+tcp://66.55.92.74:8000 стави ја оваа како главна а 73 како фејловер и нема да имаш проблеми.
Е добро бе 20% ако повлекуваш помалку од 10 евра, ништо страшно и кај мене пишува.на 74 сум, него и тука зеза денеска цел ден час работи час не
инаку кажете дали и на вас ви бараат 20% провизија
Погледнете го атачментот 25579
https://localbitcoins.com/ можеш да купиш со пејпал.Да ве прашам од кај може да се купуваат Биткоини? Имам дебитна и PayPal ама слушам дека не смеело со пејпал зошто блокирале акаунти заради тоа(конкуренција и што уште не).
Зашто тролате еден од најдобрите познавачи на крипто валути во Македонија?Covekot cital literatura od satoshi ne mu kazuvajte na nego kako stojat rabotite gledate deka e spremen da se kladi vo znaenje duri vo 5btc![]()
Кирилица?Ua za toj so izbrisal