Некој да не сака да земе 0.5 бтц + 5.2 % провизија ?
пиши колку у пари, која вредност, курс, све комплет за да знаеме и да е полесно.
Некој да не сака да земе 0.5 бтц + 5.2 % провизија ?
Ми нема логика дека бараат слика од картичката, веројатно им требаат податоците од картичката.За обратно е поинаква постапката,
Погледнете го атачментот 58236
Ова со пасошот ми е веќе верификувано, ама очигледно бараат и слика од картичката со која што правиш депосит.
Сликај ја де, само покриј ги средните две бројки, стандардна процедура.Ми нема логика дека бараат слика од картичката, веројатно им требаат податоците од картичката.
чист скам вложив 10 направов 20 повлеков 10 пак направив 20 пак повјеков 10 дојдов на 2 долари и направив 170 во 1 ден пробав да ги повлечам и после 3 дена добив порака дека ассто ми било хакнадо од "руски хакери" с с сТрејдова некој тука со iq option?
па морале да ме банираатНемој така молим те...значи се што пишува на интернет не е точно. Дали ќе се качува или паѓа бара сериозни анализи, а не од рекла казала. Плус тешко е да се предвидат овие валути.Сега читав се очекува биткоинот да падне и до 3к усд...да видиме.
Значи ова не е мое, ова е мислење на експерти со графици со формули со све.Немој така молим те...значи се што пишува на интернет не е точно. Дали ќе се качува или паѓа бара сериозни анализи, а не од рекла казала. Плус тешко е да се предвидат овие валути.
Поради Кина можно е, но директорот никој не го есапи.Значи ова не е мое, ова е мислење на експерти со графици со формули со све.
Пад поради Кина и поради ЈПМорган директорот кој го нарече скам. Очекуваст пад до 3к па после пак назад, демек.
Неам биткоини, ништо не ми значи колку е вредноста. Сакам да купам ама сега ќе сум на чекање поради ова![]()
Трејдова некој тука со iq option?
чист скам вложив 10 направов 20 повлеков 10 пак направив 20 пак повјеков 10 дојдов на 2 долари и направив 170 во 1 ден пробав да ги повлечам и после 3 дена добив порака дека ассто ми било хакнадо од "руски хакери" с с спа морале да ме банираат
Испратено од Lenovo K33a48 преку IT.mk форум апликација
До сега многу пати имало гласини дека Кина ќе ги забрани сервисите за размена па тоа се нема случено, останува да видиме овој пат како ќе биде.Момци, тоа е тоа: се затвораат кинеските берзи. Сите што имаат крипто на нив - продаваат, па моменталната цена е 35% пониска од вчерашната.
Спремете се психички за црвен период![]()
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден