не бе другар моментално цената е 75.80187 долари@dejan
Thnx proveriv 0 Orders.
p.s deneska cenata stignalo i do 60Eura.
Momentalna cena e 58.69 Eura /1BTC
Najpametno koj ima momentalno neka prodade...
Е тоа е ,ама кој знаел,Како и да е,секако конфигурацијава ја имам,па зошто да не ми направи некој денар нели?Битно чар сиЕее Дејане Дејане да си ги чуваше тие 30-те парички од лани сега ќе беше цар во Охрид(мала шала)
намести прокси стратум?Aham jas mislev Deka koga ke bidat vo Totlal togas ke se racunat i na mtgox znaci confirmed i se prefrlat wvo wallet... thnx bro![]()
Имаш детално на предходнава страна,мислам 9та страна од темава,многу е лесно,дури и слики ставив.Ептен едноставно е.Ако заглавиш ке ти помогнам во секој случај.За едно 10-20% повеке ке заработуваш со последниов прокси стратумIako sum nov vo bitcoins ama ova e fake 100% nikogas nema da se dozvoli nekoj da izvadi 1.500 mhash so 2.000 eura a drug da izvadi 60.000mhash da receme eve so 5.000 eura... taka da nema logika ova so mining mashinata....
P.s proxy seuste ne sum sredil a nit pak znam kako treba da se sredi koga ke imas vreme nekoj den ke sredime ne se brzam za proxy stom srediv mining...![]()
http://set.com.mk/index.php?route=product/product&filter_name=5850&product_id=16631
За интернетот,не сум сигурен но мислам дека ке можеш.А со графичките дефинитивно ке можеш,ке имаш брзина од 600Мhash/s одприликаИмам неколку прашања. Колкава интернет брзина треба за овоа ? Имам само нет со 25кб/сек поточно преку гпрс на компјутер. И дали ке можам со овие 2 графички карти поврзани во кросфајр да копам?Код:http://set.com.mk/index.php?route=product/product&filter_name=5850&product_id=16631
Ок графичките ке ги порачам. Исто така порачав матична плоча со 4 pc-ex слотови и напојување од 1200 wats gigabajt. Дали може да сметам на помош од твоја страна за конфигурирање на тоа прокси,? Значи мене ми е најјбитното да работе 24/7 без исклучување. Додека тргне ке ставам уште 2 исти графички.За интернетот,не сум сигурен но мислам дека ке можеш.А со графичките дефинитивно ке можеш,ке имаш брзина од 600Мhash/s одприлика
Не планирам да ги оверклокувам само ке му направам downclock на меморијата за да не загреваат многу.Pane so grafickite sto gi imas bez overclock vadat 600Mhash/s so mal overclock ke izvadis 650-670Mhash/s sto mesecno se nekade 6.000 denari +
Нема проблем,биди спремен и пиши.Ке ти помогнам све што можамОк графичките ке ги порачам. Исто така порачав матична плоча со 4 pc-ex слотови и напојување од 1200 wats gigabajt. Дали може да сметам на помош од твоја страна за конфигурирање на тоа прокси,? Значи мене ми е најјбитното да работе 24/7 без исклучување. Додека тргне ке ставам уште 2 исти графички.
абе брат тие графички ги нема веќе 2 години остај ти што ги гледаш во каталоготИ дали ке можам со овие 2 графички карти поврзани во кросфајр да копам
ама и цената ја дигнаа од 1700 на 7000$ мислат луѓето што бизнис да направат плус и тежината се очекува до лето 10 пати да се качи ќе биде ептен лошо за насhttp://bitcoinmagazine.com/working-avalon-asic-confirmed/
Ке се крене тежината до макс ко ке почнат да се продаваат џудава,ке мора такво да купам
![]()
AKo озлезат ASIC мајнерите,пошто веке 2 години се зборува за истото,со слики дека постојат и слично.ама и цената ја дигнаа од 1700 на 7000$ мислат луѓето што бизнис да направат плус и тежината се очекува до лето 10 пати да се качи ќе биде ептен лошо за нас
Значи цената 7000 ден пред 2 години била толку ? не знам .... Пред 2 години овие ке беа 20.000абе брат тие графички ги нема веќе 2 години остај ти што ги гледаш во каталогот![]()
Провери,можеби сеуште ги има.И види гаранција колку им е,Незнам колку се AFOX квалитетни,немам до сега видено некој со Afox во Bitcoin.А рачунај стартоваш мајнинг,графичката работи на 100% и ја исклучуваш после 2-3 месеци кога ке правиш трансвер.Гледај земи ASUS,Saphire,MSI,Gigabyte,XFX,PowerColor или нешто слично испробано со кастам ладење и PCB.Значи цената 7000 ден пред 2 години била толку ? не знам .... Пред 2 години овие ке беа 20.000
дај препорачај некоја до таа цена. Може и до максимум 10.000 од една графичка . не е проблем ке даам и 20.0000 за 2 графички во крос фајр. Благодарам . може од сет или анхоч.Провери,можеби сеуште ги има.И види гаранција колку им е,Незнам колку се AFOX квалитетни,немам до сега видено некој со Afox во Bitcoin.А рачунај стартоваш мајнинг,графичката работи на 100% и ја исклучуваш после 2-3 месеци кога ке правиш трансвер.Гледај земи ASUS,Saphire,MSI,Gigabyte,XFX,PowerColor или нешто слично испробано со кастам ладење и PCB.
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден