Собираме група со поголем џеб и пумпаме акции што се со голем интерес за шортање.Што е работава со WallStreetBets WSB?
Не кажува, али видов и овде во темава дека некој имал ист проблем. И на редит исто така.Кој член од privacy policy?
Здраво,
дали некој го користи celsius за складирање на крипто и земање камата?
Јас ставив ситно за проба и се изгледа ок но ме интересира и друго мислење.
Бизнис моделот им е интересен, иако лично јас не верувам дека има толку голема побарувачка од големи компании/корпорации кои бараат толкави заеми и плаќаат огромни камати за тоа, може само малку ги пумпаат бројките, иако тврдат дека се им е јавно достапно и видливо.
Продаваш или купуваш?Продавам USDT со 3% провизија, минимална сума 500.
Повеќе информации во порака.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
ПродавамПродаваш или купуваш?
Епа другар секој брокер има различен пристап ти си добил margin call.FBS is your reliable Forex broker for the profitable online trading, прашање и помош,ме интересира,дали ова е валидно,сигурно ,посебно за некој кој не ја познава работата со тргување со крипто валути? Или поточно,отворена е сметка купен е етериум за 100 долари,до вечерта има некаков ситен профит,се оди на сребро..но после некој сат се губи на среброто,а во одговор ги снемува и вложените сто долари..Во контакт со нив,има објаснување дека ако паднело под 20% ,или слично(работа која веројатно е повеќе за заташкување),се губеле парите.
Чисто лаички,дали е ова измама и дали всушност ова се една од многуте измами на нет,дали има некое чаре да се бараат вложените пари,кои се ставени,а не е тргувано со нив?
smart.sdk.mk
Благодарам на одговорот , само не ми е јасно за тоа да ги ходлам на стикче , дали има посебно усб за етереум или ???Ако бараш голем зијан ќе си земеш антмајнер.
Ако бараш умерена заработка (а може и зијан да испадне), ќе си земиш риг за етереум копање (може и други валути, ама небитни се кога етереум држи 90+% од маркет капот).
Ако бараш висок профит ќе си купиш биткоин или етереум да си ги ходлаш на стикче и нема да се замараш со копање.
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден