Собираме група со поголем џеб и пумпаме акции што се со голем интерес за шортање.Што е работава со WallStreetBets WSB?
Не кажува, али видов и овде во темава дека некој имал ист проблем. И на редит исто така.Кој член од privacy policy?
Здраво,
дали некој го користи celsius за складирање на крипто и земање камата?
Јас ставив ситно за проба и се изгледа ок но ме интересира и друго мислење.
Бизнис моделот им е интересен, иако лично јас не верувам дека има толку голема побарувачка од големи компании/корпорации кои бараат толкави заеми и плаќаат огромни камати за тоа, може само малку ги пумпаат бројките, иако тврдат дека се им е јавно достапно и видливо.
Продаваш или купуваш?Продавам USDT со 3% провизија, минимална сума 500.
Повеќе информации во порака.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
ПродавамПродаваш или купуваш?
Епа другар секој брокер има различен пристап ти си добил margin call.FBS is your reliable Forex broker for the profitable online trading, прашање и помош,ме интересира,дали ова е валидно,сигурно ,посебно за некој кој не ја познава работата со тргување со крипто валути? Или поточно,отворена е сметка купен е етериум за 100 долари,до вечерта има некаков ситен профит,се оди на сребро..но после некој сат се губи на среброто,а во одговор ги снемува и вложените сто долари..Во контакт со нив,има објаснување дека ако паднело под 20% ,или слично(работа која веројатно е повеќе за заташкување),се губеле парите.
Чисто лаички,дали е ова измама и дали всушност ова се една од многуте измами на нет,дали има некое чаре да се бараат вложените пари,кои се ставени,а не е тргувано со нив?
smart.sdk.mk
Благодарам на одговорот , само не ми е јасно за тоа да ги ходлам на стикче , дали има посебно усб за етереум или ???Ако бараш голем зијан ќе си земеш антмајнер.
Ако бараш умерена заработка (а може и зијан да испадне), ќе си земиш риг за етереум копање (може и други валути, ама небитни се кога етереум држи 90+% од маркет капот).
Ако бараш висок профит ќе си купиш биткоин или етереум да си ги ходлаш на стикче и нема да се замараш со копање.
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден