Здраво Лајла
Имај убав престој на форумот, за сите твои прашања ќе добиеш одговор од нашите експерти т.н. копачи и трејдери.
Ризикот е голем, тоа го знаеш, многу битно е тоа колку си спремна да изгубиш доколку се случи да издише балонот.
Студио!
@FLEGMA
Legit е ова или?Гледајте го лудиов сајт: pineapplefund.org
Ако имате непрофитна организација аплицирајте, раздава милиончиња![]()
Legit е ова или?![]()
Купување- Продавање на сајтов е забрането, но штом си прашал претпоставувам ќе ти пишат во приватни пораки "дилерите"Здраво на сите. Дали може да ми дадете линк од формумов каде има подетални информации за купување, продавање, сајтови, wallets, објаснувања за крипто валути во Македонија. Доста време барам низ форумов ама 233 страни не се малце. Еднаш налетав на вакви поопшти информации и ја изгубив страницата скролајќи.
Фала за информацијата. Мислев на општи информации за тргување со крипто во Македонија, пр. кој сајтови ги користите, што се ми е потребно за да почнам итн. Дали има некаде на форумов збир на информации некаде од вашите повеќегодишни искуства, сумирани податоциКупување- Продавање на сајтов е забрането, но штом си прашал претпоставувам ќе ти пишат во приватни пораки "дилерите", ако сакаш да купиш со картица побарај назад неколку страни на темава ги има напишано да не се повторуваме..
И најбитното, не вложувај повеќе од тоа што си спремен да го изгубиш.
Фала за информацијата. Мислев на општи информации за тргување со крипто во Македонија, пр. кој сајтови ги користите, што се ми е потребно за да почнам итн.
Здраво на сите. 1. Сакам да купам ETH coins преку www coinmama com со моја кредитна картичка , кои бараат како доказ сликана лична карта за да можеш да купиш, a тие купени ЕТH од мојот EtherWallet да ги вложам во новосоздадени ICO tokens. 2. Втора опција ми е ЕТH купени во странство од мој познаник да ги ги прати на мојот eth новчаник. Прашањето ми е дали е противзаконски во Македонија тоа што ЈАС купувам и тргувам со ETH на еден од овие два начини, и дали можи за тоа да одговарам кривично или парично
Дали има шанса некој од Германија да набави биткоин машина?
Za nesto poveke od pola saat pocnuva ludiloto...vezite se, polecemo, 00:00
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден