Pane24
GpuHardware
Ја не знам зашто се мачеш да му објаснуваш таму, туку купи си сеа едно порше најјнов модел , вила на хаваите , едно цесна авионче и кулиркај си а и плус ке ти остане и некое коинче за тепање време додека ја пушеш кубанската пура оптегарен на плажата што ти е пред вилата..абе другар слуснав јас за биткоин усте 2013 год син ми ми вели тато купи си биткоин јас нему што е тоа он ми објаснува а за мене шпанско село добро ама се распрашувам по мои пријатели од кои двајца генерални директори на банки и они абер немаат пршувам и во други дрзави и никој и се отказав во јуни 2016 влегов во онецоин 3000 еур заглавив таму ми пропаднаа и така на еден мој пријател му зборам за онецоин тој ми вика ајде влози кај нас ние правиме коин јас ти давам гаранција 80% во злато плоцки не му требеше да ме убедува за 5 минути му дадов 4000 долари и ми даде за тие 200000 коини коинот се викасе ГОЛДБЛОЦК и за усте 1000 долари се регистрирав на цех.ио и од таму купив бтц за 1000 долари околу 1,5 бтц и со тие купив усте некаде околу 350000 коини ГОЛДБЛОЦК едури пред 2-3 недели ги продадов на 500-600 сатоши и земав 2 бтц за два дена крена на 4000 сатоши дапоцекав усте два дена ке земев најмалце 10 бтц и коинот ГБ и ден денес го има на цоинмаркет оваа година моите другари пак правеа коин тој се вика цреам во ицо собраа едно 50 бтц јас купив во предпродазба за кеш 200000 коини по 200 сатоши првиот ден на излегуванје на берза стигна до 1300 сатоши јас ги продадов просек 600 сатошие другар сепак нешто разбирам и сеа предмесец правеа на германци коин 12 милиони собраа во ицо лугето 30000 ги пратет на телеграма и околу 20000 на твитер за зал неми казаа кога го пустија за копанје па тие ископаа доста за 3-4 дена сеа се копа јавен е пулот али голем дификал знаци знам дека има и многу шпекулации ама тоае ризик ако не сакашшпекулации к си работаш келнер кувар таксист професор доктор или било што и ке си земаш броени пари секој месец 12000-15000-20000-30000-50000 денари ни еден појке ни еден помалку е ние ризикуваме и ако ме паметни никој зијан нема да биде е сега некому не му се свига тоа е брат не мора да влегуваш и рескирашиди на зихер на нешто друго
И п.с До дечките останатите многу отидовте офтопик.
Изглеа ке морам да ви го пуштам папагалот од Астро да ви ги искорне дугмињата од компјутерите.
Последна промена: