Се убив од барање по форумов, најверојатно не знам да пребарам.
Wallet за Етереум? Каде што како, што работи во државава наша?
MyEtherWallet.
Се убив од барање по форумов, најверојатно не знам да пребарам.
MyEtherWallet.comСе убив од барање по форумов, најверојатно не знам да пребарам.
Како што рече, браво мајсторе!корекции мислам по мое дека од 1ви ке се дешаваат
сега здравје боже септемвриКако што рече, браво мајсторе!
Ептен се зацрвени работава по берзиве, паѓа биткоин и све паѓа, нема во што да бегаш.
На Bittrex имаше спас да бегаш во ANS - Antshares, но кинезите се префрлија од Yunbi во Bittrex и сега смешно по волумен овој вториов е поголем.
ANS изрипа 5 пати за 2 недели, а пола Кина има по 1000-5000 и повеќе коини (1 е околу 8$), па сега е масакар на Bittrex.
1060 extreme 1070 strix imam 6 i 6 drugi 1060 strix ama gigabaytov mi polni dusa nekako покрај асус стрикс
Испратено од Lenovo K33a48 преку IT.mk форум апликација
Дечки денес гледав една емисија и збореа за Вега како лоши перформанси имала картата за гејминг, па сега ќе се одрази ли тоа на перформансите за копање? На 8:30 во видеото.
нешто не се разбираме ај вака по едноставно имаш бмв x5 ама кеф ти прави буба од 73 од кабрио,стрих си е стрих подобро ладенје итд ама јас си го лјубам гигабјтов тоа ти зборувам
kako mozam da zarabotam bitcoin ? bez da vlozuvam cash ?
Можеш да сработиш нешто и да побараш да ти платат во биткоин.kako mozam da zarabotam bitcoin ? bez da vlozuvam cash ?
Можеш да сработиш нешто и да побараш да ти платат во биткоин.
Или ако веќе имаш компјутер со графичка појака да покопаш некој од новите коини, ете на пример Feathercoin, па потоа да го размениш на берза Bittrex во биткоин. Некаде 100 ден дневно со NVidia 1070 можеш да покопаш, без многу наука.
Јас ја копам DBIX![]()
Со најновиов ICO се е кажано околу епскава токенијада, капак.
Useless Ethereum Token
The world's first 100% honest Ethereum ICO.
И се тргува веќе, со убави цени:
Useless Ethereum Token (UET) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap
![]()
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден