Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Дигитални крипто-валути: совети - подесувања (забранета трговија ако сте без права на огласување!)

EmTe

read-only
18 јануари 2011
23
27
нешто не разбираш во целава работа финтата е да копаш коин кој утре ке му рипне цената а не да копаш во моментот кога рипа цената оред 3 дена имаше 8000 фармери на етц денес тера накај 1100 мислиш дека тежината иста останува и толку лесно се доаѓа до профит хехехе се е тука пресметано за два дена провери да видиш што ке се дешава,небитно дали јапонците,русите,марсовците направиле пумп се знаеше уште пред месец дена за етц дека ке рипа имаш лујге на форумов кои се товарија со етц залихикупи на 9$ и сега свиркај

Испратено од Lenovo K33a48 преку IT.mk форум апликација

Според мене најдобро е да копаш тоа што е најпрофитабилно сега. Па продај го за било кој coin што мислиш дека ќе се качи во иднина. Пошто не ти е гарантирано дека ќе се качи, ама барем ќе знаеш дека копаш тоа што е моментално најпрофитабилно.

kirev

senior
31 мај 2010
9.059
7.731
Само да потврдам дека не испорачуваат во Македонија со пратени БГ документи. Праќаат само до земјите кои се на листата што може да земат картица.
Ај некој да проба со:

Ime Prezime
POSTE RESTANTE
2500 Kyustendil
Bulgaria

Български пощи

И после у поштата у Ќустендил со лк/пасош нека оди да си подигне.

Пощенски код: 2500
Адрес: Кюстендил Ц, Бул."България" № 2Кюстендил, Кюстендил
Телефон: 78551196

HocusPocus

user
3 јули 2007
1.031
641
Ај некој да проба со:

Ime Prezime
POSTE RESTANTE
2500 Kyustendil
Bulgaria

Български пощи

Некој друг нека проба, јас веќе земав од Софија.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.794
33.919
roka.mk
Ај припазете малце да дупли постови. Следниот дупли пост во темава = перманентен бан без разлика кој е.

n3xu5

hello world
26 август 2017
140
56
Ај припазете малце да дупли постови. Следниот дупли пост во темава = перманентен бан без разлика кој е.

сигурно не е намерно, не претерувај, на секој може да му се случи, ке сечне нет и ете ти дупли пост.

• ми се допаѓа
Реакции: EmTe

crazzyy84

hello world
26 април 2017
291
195
форумов е отворен за сите мислам нема врска нови стари битно има луѓе,битно има муабет а ако е само за олд крев би требало да има решение друго како лоцк или пермисион ова е само мое мислење без лутење

Испратено од Lenovo K33a48 преку IT.mk форум апликација

• ми се допаѓа
Реакции: EmTe

Fleksi

read-only
31 јануари 2017
29
10
slavgamers.com
Па викаш „ќе си ја подигнеш во пошта во БГ“ и си помислив знаеш што збориш. Друг пат стави во заграда „зборам на памет“, „шпекулирам“, „измислувам“... :)
lakiodsk убаво ти кажа дека може испораката во МК да биде а зависи во кое место во БГ се водиш на тоа место која пошта е сигурно тамо ќе стигне каде на друго место ?

bxxxn

user
11 март 2011
1.660
1.812
Ај некој да проба со:

Ime Prezime
POSTE RESTANTE
2500 Kyustendil
Bulgaria

Български пощи

Функционира ова (Poste Restante) и за нерезиденти, со МК пасош?

coNNectMKD

user
13 март 2017
1.308
1.546
Skopje
Другари, има ли некој во скоро време(недела/две) направено withdraw од Hashflare? И дали има некој што веќе добил на wallet од нив? Со Генесис немам никаков проблем а со овие.. ова трансакцијава што ми ја пратиле, не постои на блокчеин а веќе цел ден е pending...

И

Избришан член 18474

Гостин
Само да знаете дека во крипто вакви работи се случуваат често.
Јас сум од февруари и кога биткоин рипна од 2400 и падна на 1400.
Ова во споредба со тоа е ништо :)

W

Whisky Vishera

Гостин
Прашања од типот „што се дешава со цениве“ - а биткоњот годинава рипнал 1000+%, алкохолот 5000+%

Davidenko

read-only
8 март 2017
1
0
Здраво дечки, ме интересира дали некој има искуства со FirstChoice Pay картичка од Payoneer новата платформа, дали може да се влече на таа картичка од wallet и exchange, и дали може да се користи кај нас на банкомат??

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно