Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Counter Strike se blokira

Dre

read-only
4 март 2009
48
2
znae li nekoj zosto koga se konektiram na nekoj server igrata se blokira koga treba da stisnam OK .. inaku igrata si raboti super se dodeka ne se konektira..

iivviiccaa

hello world
21 ноември 2008
303
11
некаква порака добиваш?
опиши повеке, во спротивно не добиваш одговор

Dre

read-only
4 март 2009
48
2
nemozam da napravam prtscr izleguva se crno..inaku se blokira igrata..nema nikakva poraka..a od nea mozes da izlezes samo so task menager..inaku ne e sekogas taka.. na nekoi periodi se vklucuva i si raboti super..e sega mislam deka ima vrska so nekoj program ili toa sto imam router. btw. site FW se iskluceni.

p.s. imam vista i prv pat igram na nea . na xp nikogas ne blokiralo

UnderMyRules

lurker
27 ноември 2008
748
264
UnderMyRules's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5600x 4.85GHZ with undervolt
Motherboard
ASUS PRIME B550M-A
Storage
970 evo PLUS 1TB + 870 evo 500gb
PSU
CoolerMaster 650w GOLD MW
RAM
32gb(2x16gb) Kingston Renegade Fury 3600MHZ
Video card
ASUS DUAL RX 6600XT 8GB
Case
COOLER MASTER TD500
Mouse
Logitech g305 wireless lightspeed
Keyboard
Logitech G413 CARBON
Audio
Sharkoon B1
Monitor
MSI g2412 24" IPS 170hz
OS
WINDOWS 11 x64
Ај пробај играта да ја стартуваш во compatability mode XP.

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
хммз... Можеби update на драјвер за графичка би ти помогнало.

Напиши модел на графичка? И воедно, целосна конфигурација.

Dre

read-only
4 март 2009
48
2
pa na update driver veli deka e najnov. gforce 8400 gs 512 mb. E2200 dual core i 2 gb ram. ma da ne e hardverot sigurno. (ako ve interesira nekoj del mozam da vi kazam). inaku me cudi toa sto nekogas se igra a ponekogas koci.

TheDarkHacker

Баниран/a
16 мај 2009
285
17
А други игри,работат ли? Како што кажа колегата fuUuUzZzZy,дај целосна конфигурација.

Барем,да можеме да одредиме дали проблемот е софтверски или хардверски...

Штом ти велиш дека е софтвер,тогаш можеби си добил некоја команда од некој лош админ :p Искрено,еднаш ме банираа (и требаа,не викам не),и после не ми се уклучуваше.

Vlatzki

user
1 мај 2008
1.281
340
Сепак ако не ти е до софтверот, можно е да е до напојувањето. Мене ми се случило поради слабо напојување, кога ќе пуштиш некоја игра или некој позафтевен програм, да се кочи се, да се блокира, ова она... Провери и тоа, али чисто сумњам ... :)

Busav

lurker
10 ноември 2008
595
21
А други игри,работат ли? Како што кажа колегата fuUuUzZzZy,дај целосна конфигурација.

Барем,да можеме да одредиме дали проблемот е софтверски или хардверски...

Штом ти велиш дека е софтвер,тогаш можеби си добил некоја команда од некој лош админ :p Искрено,еднаш ме банираа (и требаа,не викам не),и после не ми се уклучуваше.

sorry за of topik
Па тебе брат Permanent ban ти мавнале:p

Dre

read-only
4 март 2009
48
2
hahaha si zabusaval, pa ne e do hardverot. go resiv polovicno. sega se igra samo koga ke go restartiram explorer.exe procesot vo task menager. da se cudis :ermm:

pHeNoM

hello world
18 септември 2009
64
2
нема врска compactibility имам пробано бадијала е..
инсталирај си пак windows XP не се мачи со Vista или 7(оти го имам дома и не можам на рает да играм :()

The Doctor

read-only
8 февруари 2010
4
0
da ne ti bara ponov protokol proveri posto kaj nas se igra na 47 a nadvor od MK se igra na 48 protokol proveri toa da ne ili pak moze da te zeza i internetot pozzz

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно