Пробај, не ги користи драјверите што одат со лаптопот, него симни ги директно од Intel за чипсетот, што графичка има чудово? Интегрирана intel користиш или nvidia/amd? Исто од сајтот симни, ако е интел/енвидиа или амд. ....Пошо во зависност од абдејти на Windows/верзија, прават проблеми постари драјвери...
Кој Windows го користиш исто? И исто, не инсталирај софтвер што оди со лаптопот и тие знаат да направат проблем, соодветно верзијата на Windws и колку се стари тие софтвери.
Чипсетот, императив е да го симнеш најновиот од Intel или ако е АМД, сајтот. ИМПЕРАТИВ, пошо овде одат драјвери и за USB....за ЛАН и аудио, горе доле не би требало тие да се проблем според кодот на грешка што се јавува...тие може да ги искористиш што одат со лап топот...
- И кажи ми, температурите како ти делуваат додека тоа се случува, дали е загреан доста ?
А ти се има вакво нешто дешавано????? Лаптопот е супер инаку, i3 исто, ама ете почна да се глупира.....Јас го имам истиот лаптоп со i3-че. Со инсталиран Win 8.1 спие. Апдејт на драјверите само мануелно преку Device manager.
Гадот....инаку се дешава општо не само на јутуб...Незнам дали под филмчиња мислеше на YT гледање или генерално, ама мене ми се случуваше порано во Firefox на YТ и остали стриминг сервиси каде се користеше Flash да крашне се поради оспособена hardware acceleration функцијата. Ако уште го користиш гадот Флеш за гледање на видеа провери ја и оваа работа.