За 3 месеци отсега
Вчера бев прашував, Нептун рекоа од неделава треба да имаат достапни за регуларна продажба.Абе ќе имет телефони кај овластениве неделава?
2 канцера.За 3 месеци отсега
Samsung slowly shies away from yearly product release plan
се подновив со iPhone 14 128Гб Бел
Имам Тремор извини еве ако ти значи нешто на почистоЧестито нека е, него за втората слика ваљда треба некој диоптер?![]()
Пробај, ако не ти се свиѓа шиткај и купи си со оригинален екранДечки , совер шо да правам со 15 про макс со скршен дисплеј дали вреди да се поправа ?
Заедно со Косово пред цела ЕУ
14 про е потежок и со остри рабови, на некого повеќе му се допаѓа тој дизајн, 15 про е полесен и со меки рабови. Нема голема разлика, јас би одел на 15 про чисто за future proofingЕдно прашање.
Вреди разлика од 120-130 евра од 14 про до 15 про?
Најважна ми е камерата а таа колку што видов е иста.
Освен тајп ц и процесорот секако има нешто по што се двои 15 про?
Или да одам сепак на 14 про?
Фала
Навистина револуционерно!Пак да го ругате Apple Intelegence, види какви иновации носи, сигурно и кога ќе наместиш аларм ќе може да ти каже колку време имаш додека да ѕвони.
Погледнете го атачментот 142986
Луѓе, дали некој е запознат и користи ClipBoard кај iphone?
Ми треба ClipBoard која нема да биде со лимитирани функции.
За оние што не се запознаени. Ова е табела со копирани фајлови, текст итн. која многу го олеснува и забрзува работењето.
Набрзина што најдов на нет е ова!
Unlike a Mac, where you can access the clipboard, the iPhone keeps it minimal. This can be limiting, but there are ways to make it more useful.
или подоле вели ова
There is no visible clipboard on iOS, but you can paste the clipboard contents into any text-based app. Open the Notes app (or another app). Tap the text field, then tap "Paste". When you copy new text, it will override any previous text in the clipboard.
На Apple знам дека ги памти последните копирани текстови, но мене ми треба да имам во Pin некој текст кој ќе го праќам најчесто и тој да ми е во Save.
Зарем е можно во 2024 година да мора човек да копира во Notes и од таму да Пастира? Па не сме во време на Нокиа 3310 мислам?
Ме чуди ако Apple на ова немаат посветено внимание.
Kaj Самсунг ClipBoard е вградена и одлично функционира.
Ги памети последните 30 копирани текстови, линкови а може да се стави и во Pin некоја битна ставка.
И Huawei функционира на сличен пристап.
Да не се разбереме погрешно, не го критикувам Apple, само пробувам да најдам начин ( опција или софтвер) кој ќе ми користи. И ме чуди ако ова го нема.
Го имам со месеци телефонот, но реално ова ми сметало уште од првиот момент.
Па ако има некој решение (сеедно дали се плаќа или не) или некој друг начин нека сподели.
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден