Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Android head units - Радија за коли со CarPlay/Android Auto

Rilind

professional curtain replacer
26 февруари 2019
582
907
Здраво до сите. Разгледувам неколку опции за ретрофитирање на радио со модерни функции, имено bluetooth, navigation, CarPlay, Android Auto итн. Гледам веќе некое време модели во АлиЕкспрес, но некако поврзувањето на каблите итн ми изгледаше малце комплицирано. Денес ми излезе реклама некои овде ставале нешто подобро верзии, за 13,500ден со 4GB RAM + 64GB storage, добра резолуција, 10.1" дисплеј. Се зборува за следните: Multimedija Navigacija Contigo-MK

Велат дека дават и една година гаранција (колку тоа е вистина зависи од дали добиваш фискална или не за услугата). Производот што го инсталират за 13,000ден е следниот: AliExpress link. Ако е моделот со 8 core процесор, цената е многу добра, но ако е моделот со 4 core процесор, тогаш мислам дека вреди да се нарача и да се инсталира сам уредот (нормално губиш гaранција(?), и треба сам да чечкаш кабли). Дали некој случајно има искуство да сподели со дечките или користи нешто вакво слично?

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.768
3.479
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Неодамна барав радио и за во кола кај мене, па го одложив тоа пошто не ми е приоритет. Од она што најдов тука имаше доста алтернативи, погледни ги линковите, контактирај ги повеќето и одлучи си која ти е најдобра понуда. Сите набавуваат горе-долу кинезарија, тоа радио 1 година ќе трае, проблемот е после таа една година :).

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно